Mit tegyünk ilyenkor a csöppséggel?
Sziasztok!
Van egy kis 11 napos csöppségünk, és annyi lenne a kérdésünk a párommal, hogy abban az esetben, ha tisztába lett téve, meg lett etetve (bő 35 percet evett), utána meg lett büfiztetve, majd szépen le lett rakva a kis ágyába, viszont nem hajlandó abbhagyni a sírást (már-már ordítást), akkor mi tévők legyünk? Csak simán ignoráljuk? Könyvekben ezt olvasni, hogy néha jobb, hogy kifárassza magát a sírásban, mert ez egyfajta hiszti, aztán majd alszik egy jót, viszont ettől meg mi érezzük rosszul magunkat. Cumit is folyton kiköpi, pedig néha az beválik... Nem fáj a pocija, nem lázas, nem éhes, tiszta pelus van rajta... Ez szerintetek csak hiszti az alvás előtt/miatt? Nektek mi vált be?
Tippeket és tanácsokat előre nagyon köszönjük, mint kezdő szülők! :)
11 napos baba nem hisztizik.
Az en legkisebb gyermekem most 1 hetes. A nap nagyrészében a kezemben vagy mellettem van. Rám van szüksége. Hogy érezze az ottletem. Sokszor rajtam vagy parom mellkasán alszik/pihen. És ez a másik 2 gyermekemnel is így volt. Nem hagytam őket direkt sosem sírni. Max ha mosdoban voltam, vagy egyszerűen pár percig nem tudtam menni ( főzés stb miatt )
1#vagyok
Kiváncsi vagyok melyik könyvben írják, hogy egy újszülött hisztizik??
Nos. 9hónapig veled volt. Hallotta a szívverésed, a szervezeted mirajlását, egy pici szűk helyen. Majd most elvárnád tőle, hogy 11nappal azután, hogy kipottyant a biztonságból a nagyvilágba ezt kussban tűrje?
Ugyan kérlek... ő nem olvasta azt a könyvet, amit te... a legjobb lesz, ha te is inkább meggyújtod:) nem kell ridegtartásban nevelni egy újszülöttet. Nem azért sír, hogy téged idegesítsen. Vedd fel, rakd cicire (akkor is haúgy érzed eleget evett, a komfort szopi csodákra képes) esetleg kösd magadra.
3-4hónap és érdekesebb lesz neki is a világ, nem akar ennyit kézben/cicin lenni. Aztán 1éves kora körül majd megint visszamegy "babába"...
Ugye troll vagy?
"Kosarába" ??? Nincs babaágya a gyereknek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!