Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Be tudjatok tartani a 3...

Be tudjatok tartani a 3 orankenti eteteseket?

Figyelt kérdés
kislanyunk 4 honapos, egy honapja tapszeres, alkalmankent napi 5 szor 120 illetve 150 kozott eszik, de pl alvas elott ker meg 60 ml.ami azt jelenti hogy etetes utan 2 oraval vagy masfellel kell neki.pocikaja nem faj.teaval nem tudjuk kihuzni, mit javasoltok?
2010. szept. 6. 16:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sosem számoltam az időt, de így visszaemlékzve a babám olyan 4 óránként kért enni. De volt, hogy sűrűbben, de előfordult ritkábban.
2010. szept. 6. 19:31
 12/14 anonim ***** válasza:
51%
Minden babának más az igénye. Mérd föl az igényét, és ne hallgass senkire. Ő a te gyereked, és egy anyánál nem tudja jobban senki, mikor, mire, mennyire van szüksége. A rendszer pedig kialakul ne aggódj, azt majd ti ketten alakítjátok ki, ne más szabja meg nektek. Gondolok itt a nagyon okos válaszolókra. Minden jót!
2010. szept. 6. 22:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Na, hát a te válaszod aztán nagyon okos! Írod a semmit és kritizálod a többieket! Önelégültségből jeles!
2010. szept. 7. 07:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Először megpróbáltam betartani a 3 órát, de rájöttem, hogy hülyeség. Mi az elejétől tápisok vagyunk. 4 és fél hónapos a kisfiam, 2 és fél hónapja átalussza az éjszakát. Napközben kb. 4 óránként eszik, de nem egyforma van hogy hamarabb kéri, van hogy eltelik majdnem 5 óra is. Napközben 175-öt eszik, illetve ennyit csinálok, van hogy meghagy 10-20 ml-t. Este lefekvés előtt bevágja a 210-et és alszik reggelig. Mostmár adok neki egy nap egyszer valami mást is, alma, húslevesből répa-krumpli, étkezést még nem váltottunk ki, de bekanalazzuk és utánna annyi tápi, ami jól esik neki. Ezt ebédre szoktuk, akkor pl nem is tudnék neki 3 óra múlva adni, mert nem lenne éhes.... Szóval szerintem jelzik ők ha éhesek, nem kell megtömni őket. Nálunk így is kialakult egy rendszer, nem kellett hozzá órarend.
2010. szept. 7. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!