Be tudjatok tartani a 3 orankenti eteteseket?
Figyelt kérdés
kislanyunk 4 honapos, egy honapja tapszeres, alkalmankent napi 5 szor 120 illetve 150 kozott eszik, de pl alvas elott ker meg 60 ml.ami azt jelenti hogy etetes utan 2 oraval vagy masfellel kell neki.pocikaja nem faj.teaval nem tudjuk kihuzni, mit javasoltok?2010. szept. 6. 16:50
11/14 anonim válasza:
Sosem számoltam az időt, de így visszaemlékzve a babám olyan 4 óránként kért enni. De volt, hogy sűrűbben, de előfordult ritkábban.
12/14 anonim válasza:
Minden babának más az igénye. Mérd föl az igényét, és ne hallgass senkire. Ő a te gyereked, és egy anyánál nem tudja jobban senki, mikor, mire, mennyire van szüksége. A rendszer pedig kialakul ne aggódj, azt majd ti ketten alakítjátok ki, ne más szabja meg nektek. Gondolok itt a nagyon okos válaszolókra. Minden jót!
13/14 anonim válasza:
Na, hát a te válaszod aztán nagyon okos! Írod a semmit és kritizálod a többieket! Önelégültségből jeles!
14/14 anonim válasza:
Először megpróbáltam betartani a 3 órát, de rájöttem, hogy hülyeség. Mi az elejétől tápisok vagyunk. 4 és fél hónapos a kisfiam, 2 és fél hónapja átalussza az éjszakát. Napközben kb. 4 óránként eszik, de nem egyforma van hogy hamarabb kéri, van hogy eltelik majdnem 5 óra is. Napközben 175-öt eszik, illetve ennyit csinálok, van hogy meghagy 10-20 ml-t. Este lefekvés előtt bevágja a 210-et és alszik reggelig. Mostmár adok neki egy nap egyszer valami mást is, alma, húslevesből répa-krumpli, étkezést még nem váltottunk ki, de bekanalazzuk és utánna annyi tápi, ami jól esik neki. Ezt ebédre szoktuk, akkor pl nem is tudnék neki 3 óra múlva adni, mert nem lenne éhes.... Szóval szerintem jelzik ők ha éhesek, nem kell megtömni őket. Nálunk így is kialakult egy rendszer, nem kellett hozzá órarend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!