1eves gyereket lekötné a játék konyha?
Figyelt kérdés
ki hány évesen vette?2021. dec. 10. 08:12
11/19 anonim válasza:
10 én is ezt akartam kérdezni. Itt már nem érdemes senkinek se válaszolni, egykét böszme el se olvassa, csak húzza lefelé. Szomorú életük lehet :/
12/19 anonim válasza:
Az én két évesem most kezdett igazán játszani vele.
13/19 anonim válasza:
Másfél évesen kapta és azóta játszik vele, négy és fél éves. Szerintem 1 éves nem játszik vele. De ha nincs más ötlet vedd meg, majd ki-be pakolja benne a dolgokat, arra is jó.
14/19 anonim válasza:
Lekötné,csak normálisan nem tudna játszani vele.Az első gyerekem 4 évesen kapott.A második 2 éves,de nem tudja értelmesen használni.
15/19 anonim válasza:
ezek a játékok akkor valók neki, mikor már képes az utánzásra, és van is annyi tapasztalata, hogy tudjon mit utánozni. Egy egy éves jó eséllyel nem volt veled annyit a konyhában, hogy ez meglegyen.
16/19 anonim válasza:
Szia! Az én fiam egy éves szülinapra kapta, konkrétan ez volt az egyetlen játéka, ami kicsit tovább (értsd 5-10 perc) lekötötte 😄 Akkor még csak pakolta a dolgokat ki-be a szekrény részéből, kb 14-15 hónaposan már "főzött", most 17 hónapos, és már hozza oda, hogy kóstoljam meg, mit főzött 😁
Szerintem sokszor rácsodálkozhat az ember, hogy mire képesek már a gyerekek, ha biztosítunk nekik lehetőséget 🙂
17/19 anonim válasza:
Másfél évesen kapott a fiam. Lekötötte,nem a dobozával játszott. Most 2és fél és még mindig imádja
18/19 anonim válasza:
Szerintem érdemesebb inkább 1,5 - 2 évesen venni, es ha szülinapi, karácsonyi ajándék lenne, akkor szerintem jobb valami olyat venni, amit rögtön tud használni.
19/19 anonim válasza:
Szerintem nem. Az enyém 2,5 évesen kapott, de akkor meg csak pakolaszott benne. Igazán rendeltetésszerűen kB 3 éves kora körül kezdte használni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!