Újszülött/pár hónapos babátokat milyen gyakran látogatják rokonok/ismerősök?
Sziasztok!
Érdekelne hogy most a Covid miatt mennyire vagytok elővigyázatosak,kézmosás alap,de megkéritek a látogatókat hogy vegyenek fel maszkot is?
Nem,azért ennyire nem vagyok paranoiás.Ha lemegyek a boltba én is össze szedek mindenfélét,a párom is eljár dolgozni nyílván..
Megkértem mindenkit,hogy enyhe betegséggel se jöjjön látogatóba,és alap hogy kezet mos mindenki mielőtt a babához nyúl.
A képébe amúgy se szeretem ha bemásznak,de nem szoktak,szóval..nem csinálok belőle nagy ügyet.
Mint máskor,ezek teljesen alap dolgok.
Betegen nyilván nem jön senki
De anyum havonta jön hozzánk 1 hétre Ausztriabol
Párom apukája minden hétvégén jön
Az én családom 200km-rel messzebb él, hozzájuk mi megyünk havonta 1xer
Illetve a barátnőim szoktak engem meglátogatni havonta 2xer 1 hétvégére
Nem vesz fel soha senki maszkot, nem is kérjük rá őket
Kézmosás alap, de ennyi
Eljárok vele boltba, postára, párom dolgozni stb
Mi is bármikor haza hozhatnánk a vírust
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Azt hiszem én vagyok csak paranoiás :) csak nem szeretnék sem felelőtlen lenni/betegesen aggódni mindig,mert úgy sem lehet élni..
Szívesen olvasok még más válaszokat 😁
Kézmosás és betegeknek nincs látogató.Ennél többet nem tudsz tenni,ha burokba teszed a gyereket se lesz jobb neki.
Kapja a neki való oltásokat,6 hónapos korig K vitamint,D vitamint,anyatejet/tápszert/ételeket,kb minden adott ahhoz,hogy az immunrendszere is fejlődjön megfelelően és védekezzen az általános,mindennapos bacik és betegségek ellen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!