Nálatok milyen gyakran látogatják a nagyszülők az unokát?
Babakorában még jöttek is. Hetente, aztán 2 hetente.
Ahogy nőtt, úgy lett egyre inkább elvárás, hogy mi menjünk. Már 3 éves és a helyi nagyszülők évente 2-3 alkalommal jönnek. Mi szoktunk menni kb 3 hetente. Ők csak így érnek rá.
Másik nagyszülő 50 km-re lakik. Ő is kb 3× jön évente. Mi megyünk 2 havonta.
1,5 éves a lányunk. Anyósom minden nap átjön, ritka amikor kimarad egy nap. Van, hogy csak 10percre ugrik be, van, hogy több időre, van, hogy elviszi magával kislányunkat vagy mi megyünk hozzá. Szóval a lényeg, hogy napi kapcsolatban vannak. Anyósom 48 éves.
Az én apummal ritkábban találkoznak, de azért a heti egy találkozás minimum megvan. Vagy ő jön, vagy mi megyünk. Apu 64 éves.
Apósom és anyukám sajnos már nem élnek.
A 2 nagy 9 es 11 eves.
Apai nagymama heti 2x delutan viszi oket es kethetente penteken nala is alszanak(ez apuka lathatasa igazabol,de apukajuk estig dolgozik)
Hosszabb szunetekben plusz viszi oket.nyaron 2hetekre nyaralni is.
En szuleim a sulinal laknak,igy gyakran oda lepnek a gyerekek majd szuleim hazakiserik oket.
A pici 2 eves lesz.amig kissebb volt addig anyosom(uj kapcsolat) heti tobbszor is feljott,el is vitte gyakran magahoz is,setalni is.ezt kb addig amig el nem indult.miota jar,rosszalkodik,pakol es nem ul meg a babakocsiban seta kozben kb 2 havonta jonnek be.pedig ugyan ugy heti tobbszor itt jar a kornyekunkon.igazabol nekem nem is hianyzik.
Szuleim heti tobbszor latjak,mikor a nagyokkal jonnek es mi is at szoktunk menni hetvegen.
Ex anyos 58 eves.uj anyos 56
Szuleim 50 es 51 evesek.
#7es vagyok.
A nagyszülők 55-60 körüliek.
Nálunk válás miatt 3 oldalról is van nagyszülő, mindegyik középkorú, még dédszülei is vannak.
Szóval anyum heti 2-3x,anyós és apámék heti 1x.
2 éves lesz a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!