Ha nyílt örökbefogadásról van szó és az örökbefogadni szándékozó pár látogatja már a babát a szülészeten mennyire reális, hogy az örökbeadó (nőgyógyászati osztályról) és családja egész nap többször meglátogatja a babát?
Talán még nem döntötték el biztosra,hogy örökbeadják e a kicsit,vagy így búcsúznak tőle.
Ha te lennél az örökbefogadni szándékozó akkor egy ilyen helyzetben hogy éreznéd magad ?
Nem túl jó ötlet, hogy látogatják sztem...beindulnak eleve a hormonok, és ha látja az anya, akkor elkezd hozzá kötődni is...
Ha én lennék az örökbefogadó, akkor nagyon rosszul érintene ez...megijednék, hogy mégsem adják örökbe nekünk..
gondolom Te is ezt érzed, sajnálom...
Viszont mivel nyilt örökbefogadás, gondolom joguk van hozzá...
Nem írtátok még alá a papírokat? Én úgy tudom nyílt örökbefogadásnál nincsen ilyen hogy 6 hétig meggondolhatja magát szülés után az anya, hanem ha aláírta a lemondót akkor onnantól a tiétek.
Egyébként nekem is így tűnik ahogy előttem levők írták, a nagy rózsaszín hormonális ködben meg a nagy érdeklődésben simán lehet hogy visszalép az örökbeadástól (csak azt felejtik el hogy mi lesz később...amikor már nem érdeklődik senki iránta stb. biztos nem véletlen hogy örökbe akarta adni).
Az örökbeadó család biztosra kijelentette már többször,hogy teljesen biztosak a döntésükben,nem tudják vállalni a picit.
Az örökbeadó anyuka 14 éves .
Az aláírás holnap lesz.
Akkor türelem, már csak 1 nap...reméljük tényleg csak ez van hogy el akarnak búcsúzni a babától és nem az, hogy a háttérben fűtik az "anyát" hogy ne mondjon le róla, bár nem tudom, szerintem ilyenkor nem is a 14 éves dönt hanem az ő anyja nem? (ha van neki persze).
Minden jót kívánok nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!