Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyibe kerül egy kisbaba...

Mennyibe kerül egy kisbaba egy hónapban?

Figyelt kérdés
Lehet hülyén hangzik a kérdés, de fogalmam sincs. Nem keresünk túl jól a párommal, de szeretnénk gyereket. Tudnom kéne, hogy nagyjából mennyi a költség úgy mindent összevetve? Ez persze sok mindentől függhet, de egy átlag esetre gondolok.

2021. nov. 18. 16:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%

Ha tehetném én már mindent használtan vettem volna meg.Szép állapotúak,a legtöbb nagyon tiszta és sokszor állat-és dohánymentes lakásból kerül ki.

Szinte újak..

Másnál még csak ott rohad,ha nem veszed meg annak sincs értelme.

Úgyhogy aki teheti és jó helyet talál vegye nyugodtan másoktól.Mindent kb 3 évig használsz aztán ha nem lesz másik gyerkőc te is tovább adsz rajta.

Semmi kellemetlen nincs ebben.

2021. nov. 20. 14:51
 12/12 anonim ***** válasza:

Első gyerekemre sokat költöttünk, ugye bútorok meg ruhák stb megvétele.

Másodiknál egyelőre nem költöttem, csak pelusra és popsitorlote. 100% anyatejes.

A második baba havi pelusa kb 13 ezer a popsitorlo kb 4000.

A nagyra költok pelusra havonta 17ezer , popsitorlo szinten olyan 3-4000, junior tejital havonta kb8000.-, teli cipot most vettünk neki 12.000, ha ruha szükséges H&M.

A nagy már rég azt eszi mint mi, havi bevásárlás Tesco vagy Auchan kb.110re jon ki.

Járunk jatszohazba a naggyal a bolcsibe az havonta 4000.-

Meg pár program.

Ja és popsikenocs, havonta kb 4000.-

Hirtelen ennyi jutott eszembe

2021. nov. 22. 12:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!