Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiúnk fog születni,nèv...

Kisfiúnk fog születni,nèv ötleteket szeretnék kèrni,àtnèztem a neveket de nem sok van ami tetszik.A vezetèknèvben van Zs betű,2 szótagú vegyes hangrendű ès la-ra vègződik. A fèrjemnek kb csak a Noel ès a Balázs tetszik.Segítenètek?

Figyelt kérdés

2021. nov. 12. 11:51
 31/96 anonim ***** válasza:
96%

Kelen. Egész jó.

Balázs a visszaköszönő zs miatt jó.

2021. nov. 13. 12:19
 32/96 anonim ***** válasza:
100%
Zsikla Erik a legjobb a te neveid közül. Én Zsikla Balázs Eriknek nevezném. Nekem az összes felsoroltból a Balázs a legszebb
2021. nov. 13. 12:58
 33/96 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ritka a vezetéknév, én semmiféleképpen sem adnék mellé ritka keresztnevet. Főként azért, mert így például bemutatkozásnál valószínűleg a többség nem lesz majd képes eldönteni azt, hogy pontosan hol van tagolva a név.

Így szerintem ne adjátok a Kelent, az Ádelt az Ádent vagy a Nodint.

A Bercel, az Erik, a Noel, az Alex és a Balázs sokkal ismertebb, így velük el lehet kerülni a fent említett helyzetet.

(Egyébként az Ádi becézés miatt az Ádám nem jöhet szóba?)

2021. nov. 13. 14:16
 34/96 A kérdező kommentje:

Az Àdàm nem tetszik annyira ès vannak a baráti társaságban gyerekek Ádámok , Áronok , Márk ,Gellèrt ès Dávid,Olivèr így ezeket nem szeretnènk.

Ami tetszik mèg talán jobban mint a Balázs, az a Kornèl.

Esetleg a Szabolcs

2021. nov. 13. 14:26
 35/96 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az eddigiek közül az Erik, a Kornél, a Balázs és a Szabolcs illik a vezetéknévhez. Szerintem a többi név túlságosan összefolyik vele. (Főleg a Zsik Lanoel)

Mi a véleményed az Ábel, a Nándor, a Zétény, a Mátyás, a Gábor, a Csanád, a Zsombor és az Illés nevekről? (Nekem ezek jutottak eszembe a családnevet és az eddigi keresztneveket nézve)

2021. nov. 13. 14:36
 36/96 A kérdező kommentje:

Az első 2 nem rossz , Ábel-t nem lehet becèzni ,ezèrt tetszik inkább Ádel formában, a Nándornak csak a becèzèse tetszik : Nándi de ez utóbbit fèrjem leszavazta😊🤔

Ahogy a Dánielt is ,pedig a Dani becenèv tetszene

2021. nov. 13. 14:46
 37/96 A kérdező kommentje:
A Kornèl talán a legfèrfiasabb ha azt nèzem hogy egyszer felnő. Kicsinek meg lehet becèzni Kori,Korni ,Koni ,Kona ,mintha egy fokkal jobb lenne mint a Balázs ( Bazsi , Bazsa ,Bali Balàzska) -tól
2021. nov. 13. 14:50
 38/96 anonim ***** válasza:
100%

Zsikla Konrád

Zsikla Bernát

Zsikla Iván

Zsikla Gergely

Zsikla Kolos

2021. nov. 13. 15:25
 39/96 anonim ***** válasza:
100%
Zsikla Kornél Szabolcs?
2021. nov. 13. 16:32
 40/96 A kérdező kommentje:
39-es ,egèsz jó ,csak kicsit hosszú ,egy nevet szeretnènk adni.
2021. nov. 13. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!