Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiúnk fog születni,nèv...

Kisfiúnk fog születni,nèv ötleteket szeretnék kèrni,àtnèztem a neveket de nem sok van ami tetszik.A vezetèknèvben van Zs betű,2 szótagú vegyes hangrendű ès la-ra vègződik. A fèrjemnek kb csak a Noel ès a Balázs tetszik.Segítenètek?

Figyelt kérdés

2021. nov. 12. 11:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/96 anonim ***** válasza:
100%

Szóval akkor maradt a Márk, a Dominik és az Erik?

Szerintem a Dominiknál nem tűnne fel senkinek se, hogy mit ad ki a vezetéknév és az utónév első két betűje. Legalábbis nekem biztosan nem jutott volna az eszembe akkor, ha nem hívod fel rá a figyelmünk. (Egyébként ez csak neked jutott az eszedbe vagy valaki más mondta a családból?)

Minden névnek van több alkalommal névnapja, csak van olyan ami valamiért "hivatalosabbnak" számít, ezért csak ezt tűntetik fel a naptárban. Viszont nem kötelező ezen a napon ünnepelni és bármelyiket kiválaszhatjátok az ő névnapjának.

Erik névnap van januárban, februárban, májusban, augusztusban és szeptemberben.

[link]

Márk névnap pedig áprilisban, májusban, júniusban és októberben.

[link]

2022. jan. 16. 12:56
 92/96 A kérdező kommentje:
Családdal is beszèltünk ,ugye írtam hogy nem tetszik nekik a Kornèl, de most már kezd nekik is szimpatikussá válni ,csak az a bajuk vele hogy ritka ès kicsit furcsa🙂vègül a szívem azt súgja hogy Kornèl lesz valószínűleg👶🤗Nem tudom megmagyarázni mièrt de valahogy mindíg ide lyukadok ki 😁,egyetlen ilyen nevű ismerősöm van, amikor megismertem màr akkor is tetszett a neve ,tetszik a nevünkkel, a hangzása ès a nèvnapja is kèsőbb van a szülinapjától....ja ès család miatt jobb ha szerepel a hivatalos nèvnap a naptárakban ,mert hiána jelölnèk ki másik napot úgyis a naptárit köszöntenè mindenki ahogy ismerem őket 🤐😀. Összessègèben minden szempontot figyelembe vève ez tűnik a legjobbnak ,ès a fèrjem is egyedül erre bólintott rá 😊
2022. jan. 16. 20:43
 93/96 anonim ***** válasza:

Ha egyedül csak a ritka az egyetlen ellenérvük, akkor megnyugodhatnak, hogy nem így van. Régebben tényleg annak számított, de például 2020-ban ez volt a 36. leggyakrabban adott fiúnév.

[link]

2022. jan. 17. 08:36
 94/96 A kérdező kommentje:
Most azthiszem a 71. helyen van 😊engem ez nem zavar,sőt....csak ne az első 10 ben legyen 😊
2022. jan. 17. 09:53
 95/96 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, elárulod, mi lett a név? :)
2022. jún. 15. 18:58
 96/96 A kérdező kommentje:
Kornèl 🙂
2022. jún. 25. 16:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!