Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves gyereketeknek miket...

1 éves gyereketeknek miket szoktatok adni enni? Szoktatok ilyeneket, hogy péksütik, virsli, ketchup, gyümölcsjoghurt vagy krémtúró, esetleg más "egészségtelen" dolgokat?

Figyelt kérdés
2021. okt. 31. 08:22
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
41%

19

Köszi! Erre írtam,hogy én se enném meg..

Nem vagyok vaskalapos és sem,mégis lepontoztak. Na ez van. :)

2021. okt. 31. 19:29
 32/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazából azért tettem fel a kérdést, mert ahányszor szembe jön itt velem hasonló téma, egyből ugranak az anyukák, hogy ÚÚRISTEN, 1 éves korig semmi só, semmi hozzáadott cukor, és a Kubu 100%-os tasakos pürétől is a Jóisten mentsen meg. Én meg úgy éreztem eddig, hogy nagyon egyhangú az étkezése. Legtöbb esetben még a bébiételeket kapja,zöldséges húsosakat ebédre, a gyümölcsösöket reggelire kekszel, vacsira tejpép. Köztes étkezésekben megy buláta, kubu püré, natúr joghurt gyümölcsel, kifli, pogácsa. Mi reggelire és vacsorára jórészt szendvicset eszünk, de ő nem szereti csak a csirkemell sonkát. Nem tudom rendben van e ez így.
2021. okt. 31. 19:45
 33/36 anonim ***** válasza:
60%

32

szerintem jó. De amúgy én is sz.rrá parázom az etetését és úgy érzem,unalmas/ egészségtelen/nem finom etc.a kajái. :D

2021. okt. 31. 19:53
 34/36 anonim ***** válasza:

30,senki nem azt mondta hogy a rossz minőségűt veszi meg a gyerekének azzal,hogy nem a legdrágább,bio és minden mentes vackot veszi.

Az átlagosat.Ha érzékeny gyomrú gyereket csinálsz az nagyot fog szívni az óvodában és iskolában is,ne gondold hogy ott majd uzsonnára teljes kiörlésű kenyérrel és 100%-os csirke sonkával várják a gyerekeket.

Van két véglet azok között ott az arany középút.Se a legrosszabb,se a feleslegesen túlárazott nem kell.De azt se értem minek ebből is versenyt csinálni,egyes szülők annyira logikátlanok,a gyerekkel cseszel ki ha mindenre allergiás,érzékeny biobábut csinálsz belőle.🤷🏼‍♀️

2021. okt. 31. 19:57
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

34

Egyébként én meg vagyok döbbenve

Oviban itt megy ateljes kiőrlés heti 3 nap reggelire és uzsira is.

Egyet értek egyébként.

Az a helyzet, hogy tök mindegy hogy eteted 1 évesen ha utána azt a példát látja ahogy te eszel.

Ha ez rendben van, akkor rendes étrendet fog tartani, ha nem, akkor nem.

Persze a lányom azonnal cáfol egyelőre.

Mi imádjuk a ( nyers) zöldségeket, ő semmit nem eszik meg az uborkán kívül.. de a főttekkel is hadilábon áll.

A répa mindig kedvenc volt.

Most “narancssárga” emiatt nem kell.. de a fehéret megeszi

Ki érti?

3 èves

Mi nem tiltunk semmit, ( nem ide értve az alkoholt koffeint stb nyilván- mielőtt valaki nekemesik )

De mértékkel, és rendes étkezés után.

Ha nem eszik normálisan ebédet, akkor nem ehetnek nasit..

Zöldség gyümölcs mehet mindig.. hál Isten egy csoki ellenében sokszor nyer az alma..

2021. okt. 31. 20:14
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez érdekes. Az én lányom se eszi meg a salátát, paprika, paradicsom, uborka stb.

Pedig mi az apjával rengeteget eszünk.

Nálunk a sült hús mellé biztis h van saláta is köretnek.

Szeretjük a párolt zöldségeket is. Azt is sokszor készítek. De semelyik nem ízlik neki. (bölcsi óta em eszi meg egyáltalán. Addig ment a brokkoli, répa, borsó)

Elkenbe a tesói 1,5 évesek imádják ezeket. Az olivabogyó a kedvencük.

Szóval azért szerintem sokat számít a saját ízlése, ilketve majd később a csoport ráhatása (Gizike azt mondta rá h fúújjjj akkor nekem is fúújjj)

2021. okt. 31. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!