Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ehet már gyümölcsjoghurtot...

Ehet már gyümölcsjoghurtot (Danone v. Zott) 11 hónaposan?

Figyelt kérdés
És mivel tehetném kiadósabbá? Ti kevertek bele valamit? Uzsira például. Darabosan még nem igazán fogad el kaját, esetleg kenyeret majszol el.
2012. jan. 12. 11:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Ehet, de inkább a Danonínót javaslom az kifejezetten kicsiknek készül. Dúsíthatod reszelt keksszel, reszelt almával.
2012. jan. 12. 11:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Az első válaszolóval ellentétben én semmilyen danone terméket nem adok a lányomnak.A múltkor kapott egy csomag danonínót, de én ettem meg, mert hiába van telenyomva mesterséges vitaminnal, egyrészt egy adag semmire nem elég, másrészt pedig a vitaminok mellett megtalálható benne egy csomó szemét is amitől még jó sokáig óvnám a lányomat!

Mi a Jogobellára szavazunk, abban valóban joghurt és gyümölcs van, nem pedig egy rakásE, tartósítószer, guargumi meg még ki tudja mi minden vacak.Az én lányomat nem zavarta, hogy darabos a joghurt, csak az almás-fahéjasnál, mert abban picit keményebb az alma, de az összes többi fajtánál csak úgy csúsznak a falatok, azokban lágyabb a gyümölcs.

Sokszor lehet kapni akcióban humana vagy nestlé babajoghurtokat, van, hogy fél áron veszem őket.Többnyire a Rossmannban szokták leértékelni, nagy ritkán a DM-ben , esetleg a Müllerben is.A héten pont akciósak.

Az én lányom ebéd, uzsi és vacsi után kap joghurtot.

Ebédre főzelék esetleg leves is van, uzsira felvágott kenyérrel, kiflivel vagy valamilyen uzsira való üveges bébiétel, cvacsira tejbedara, tejpép.Neki így teljese egy étkezés.

1 éves a lányom

2012. jan. 12. 13:37
 3/5 anonim ***** válasza:

A Danone ízesített termékeket én sem ajánlom, tele van minden sz@rr@l.

Én a Lidl-ben veszem a Milbona joghurtot, abban nincs semmi mű. És teszek bele gabonapépet (van több féle, ízesített is), vagy kekszet. Mondjuk inkább natúr joghurtot kap, amibe teszek Nestlé poharas gyümölcsöt. Nálunk ez a reggelije a lányomnak, nagyon szereti.

2012. jan. 12. 14:45
 4/5 anonim ***** válasza:
11 hónapos kora körül kezdtem én is adni a fiamnak a gyümölcs joghurtokat. A fiam kedvence a Jogobella, de a Zott-ot is szívesen eszi. Illetve most, hogy 1 éves lett, már kaphat Activiát is. A Danone könnyű ás finom szintén ízlett neki, de tényleg nagyon sok mesterséges anyag van benne, így inkább azt nem adom neki egyelőre.
2012. jan. 12. 15:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.:) Az kimaradt, hogy eleinte darált kekszet, majd olvadó pelyhet tettem bele dúsításnak. Most viszont már nem elég laktató így uzsonnára neki, ezért úgy eszi, hogy egy falat kenyér vagy kifli, zsemle, stb-1 kanál joghurt. Imádja!
2012. jan. 12. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!