1 éves gyereketeknek miket szoktatok adni enni? Szoktatok ilyeneket, hogy péksütik, virsli, ketchup, gyümölcsjoghurt vagy krémtúró, esetleg más "egészségtelen" dolgokat?
Figyelt kérdés
2021. okt. 31. 08:22
1/36 anonim válasza:
Szoktam, de nem állandóan. A legnagyobb bűn a dörmi mackó volt, minden másban igyekeztem a saját főztöt adni vagy normálisan összerakott kenyeret feltéttel.
Ettől függetlenül adtunk neki hülyeségeket is, de mit tudom én két naponta talán..?
Amúgy ezt is csak ti döntötitek el. A konyhába csak úgy kerül cukros joghurt meg mekis krumpli (túlzok) ha azt a szülő megveszi és a gyerek kezébe adja. 1 éves még nem követelőzik annyira, hogy na most neki vegyél Sága virslit.
(Mondom ezt úgy, hogy mi is megvettük és együtt ettük a Ságát.)
2/36 anonim válasza:
Örültünk, ha a 6 hónaposoknak való babakaját megette a tejital mellett... :S
3/36 anonim válasza:
Főzelékeket, tejpépet, gyümölcsöt kap enni. Kenyeret, zsömlét és kiflit is szokott enni. Bolti krémtúrót még nem kapott, otthon szoktam csinálni. Összekeverek túrót, natúr joghurtot és gyümölcsöt. Virslit meg ketchup ot még nem kapott. Felvágottat szoktam adni. 1-2 szer adtam neki egy kis darab dörmit.
4/36 anonim válasza:
14 hónapos a lányom, ketchup kivételével mindent kap az általad felsorolásból. Nem mindennap, de kap.
8/36 anonim válasza:
Heti 1 vagy 2 alkalommal. Egy évesen házi krémtúrót kevertem vagy babapiskótát, babacsintát sütöttem.
9/36 anonim válasza:
Én nem adok egyáltalán ilyeneket, de hozzá tartozik, hogy mi sem eszünk.
10/36 anonim válasza:
Már 11 hónaposan szó szerint azokat ette amit mi. A felsoroltakat is. Dörmit is 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!