Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szabad sírni hagyni a kisbabákat?

Szabad sírni hagyni a kisbabákat?

Figyelt kérdés

Ha szeret sírni a kisbaba, 1 hónapos, próbáljuk hagyni sírni?

Vagy mindig menjünk oda dédelgetni, ha sír?

2021. okt. 26. 16:28
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
69%

Hát,ha ő még büszke is arra,hogy sz*rik a gyerekére és annak igényeire jóformán akkor azzal gondoljátok,hogy lehet mit kezdeni?

Aki a saját gyerekét nem nézi sz*rba se és inkább rácsukja az ajtót és elmegy telefonozni miközben sír az nem tiszta,azzal kár vitatkozni.

Alacsony érzelmi intelligencia minimum.Szülnie se lett volna szabad.

Nem is fogjátok tudni neki megmagyarázni,ha később lesz is belőle baja a gyerekének úgyis minden másra fogja fogni.Már pedig az érzelmi elhanyagoltság gyakori és igazán szomorú dolog.Csak annyi lenne a dolgod,hogy ha már megcsináltad,elvállaltad és kihordtad a kölyköd akkor annak igényei szerint gondoskodj róla.

Már pedig egy csecsemő (de még egy kisgyerek sem..) azt igényli,hogy ha valami baj van vagy rossz kedve van akkor ráb*szd az ajtót és a ház másik végében leülj mint aki jól végezte a dolgát..

2021. okt. 27. 16:20
 42/43 anonim ***** válasza:
82%
Lehet, hogy rá is rácsukta az ajtót az anyja, ő ezt a szrt hozta magával.
2021. okt. 27. 18:05
 43/43 anonim ***** válasza:
100%

Én képtelen vagyok hallgatni, hogy sír hosszabban, de ha a mamák vagy apa kezében is elkezd sírni, és nem csillapodik, már megyek és vígasztalom.

Sokszor csak elég, ha pár percre összebújok vele, aztán már "le is pattint", hogy megy vissza a mamához :)

1-2 hónapos korában volt, hogy kipróbáltam, hagytam sírdogálni, amibe bele is aludt, de iszonyatos bűntudatom volt (azóta is, ha rá gondolok), így megfogadtam, hogy soha többé nem hagyom.

2021. okt. 28. 09:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!