Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szabad sírni hagyni a kisbabákat?

Szabad sírni hagyni a kisbabákat?

Figyelt kérdés

Ha szeret sírni a kisbaba, 1 hónapos, próbáljuk hagyni sírni?

Vagy mindig menjünk oda dédelgetni, ha sír?

2021. okt. 26. 16:28
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
54%

Szoktatni a kutyádat kell nem a gyerekedet,főleg nem az egy hónaposat.

Ennyi degenerált nőnek (rosszabb,anyukának..) nevezett valamit hogy hordhat a hátán a föld..

2021. okt. 26. 20:58
 22/43 anonim ***** válasza:
47%
Szerinted egy 1 hónaposnak van olyan komplex gondolkodása, hogy a sírással téged manipuláljon?
2021. okt. 26. 21:09
 23/43 anonim ***** válasza:
29%

21. Magasról Leszarom a véleményed. Menjél csicskulj be a gyereknek.

Nem fogod fel azt, hogy az emberek úgy nevelik a gyereket ahogy akarják. Közöd nincs hozzá.

Nem mellesleg, én pl a védőnőtől kértem, és kaptam ezt a tanácsot, hogy x ideig nyugodtan hagyjam sírni. Nem magamtól találtam ki. mert állandóan sírtak a gyerekek, és nem bírtam tovább, mert nem aludtam semmit miután a kórházból kijöttünk és kikészített. Tudod amikor zsínórban x napig nem alszol semmit mert csak akkor hallgat a gyerek ha eszik , átgondolod a lehetőségeket.

Én nem óhajtottam egészségkárosodást szenvedni, sem bekattanni, mint pl azok akik pl kinyírják vagy magukat vagy a gyereket depresszióra vagy egyéb agybajra hivatkozva.

2021. okt. 26. 21:13
 24/43 anonim ***** válasza:
70%
Jesszus!Csicskulj be????? Ez meg milyen hozzáállás?Elárulom,hogy nem attól lesz hisztis vagy nem hisztis a gyerek, hogy hagyod-e ordítani,vagy reagálsz rá.Én soha nem hagytam sírni egyiket sem,mégsem volt soha hiszti.Egyszer sem.Az a védőnő meg nagyon okos lehet,aki ezt tanácsolta neked,vagy 100éves.
2021. okt. 26. 21:33
 25/43 anonim ***** válasza:
34%

Nem öreg, fiatalos 40 éves védőnő 3 gyerekkel, férjjel. Valamit csak jobban tudott mint én 0 tapasztalattal, halálosan fáradtan, kimerülten nem láttam más utat. És működött. Mindkét gyereknél. A fiamnál és a lányomnál is.

Hidd el, semmi bajuk nincs az ég világon. SOHA Nem vertem nem ütöttem, nem bántottam őket az ég szerelmére... babakorban szoktatás, majd pedig NEVELÉS! Ennyi.

2021. okt. 26. 21:45
 26/43 anonim ***** válasza:
73%
A 23-as hozzászólásod után már teljesen átjön az iq/eq-szinted, így nem is csodálkozom, hogy a gyerekre csuktad az ajtót egy hónaposan, és hagytad üvölteni. Szegények.
2021. okt. 26. 21:53
 27/43 anonim ***** válasza:
10%
26. Agyhalott vagy de nem baj. Legyél csak a kölyköd rabszolgája. Na csá.
2021. okt. 26. 22:37
 28/43 anonim ***** válasza:
49%

Azt már nem is mondom, hogy egy 2-3 éves gyereknek még szüksége is van a hisztire. Mivel ez egy feszültség-levezetési módszer. Ha minden hisztit megakadályozunk, akkor nem tudja megtapasztalni soha, hogy egy feszültséggel teli helyzetből milyen megnyugodni. A szülőnek nem feladata minden hiszti elkerülése, sokkal inkább az érzelmi háttér biztosítása ("akkor is szeretlek mikor ilyen vagy"). De egyébként egy ügyes szülő ridegtartás nélkül is meg tudja oldani, hogy a gyerek tényleg csak a legfeszültebb helyzetekben hisztizzen.

És persze, hogy szeret a lányod. Ez a gyerekekbe van kódolva, hogy szeressék az "elsődleges gondozójukat", a szüleiket, mivel ez a túlélés záloga és mivel ha nem szeretnék őket az olyan ambivalenciát szülne bennük, amit nem tudnának kezelni. Egy szülőnek nagyon súlyos dolgokat kell csinálnia a gyerekével, hogy az ennyi idősen elforduljon tőle. Ám az, hogy amit ecseteltél nem múlik el nyomtalanul az biztos. Majd 30-40 évesen megy terápiába és kidolgozza magából ezeket a sérüléseket. Ha meg nem, akkor majd ugyanígy továbbadja a gyerekének, miközben egy mindenkinek megfelelni akaró, magában nem bízó felnőtt lesz belőle, aki fantasztikusan megtanulta elnyomni az érzéseit. A gyerekkori lelki sérülésekben az a legjobb, hogy azonnal szinte egyik sem látszik. Felnőtt korban fejtik ki "áldásos" hatásukat. Megvédeni természetesen nem tudod minden traumától, de hogy saját magad gerjeszted egészen a születésétől, az számomra nonszensz. És teljesen megértem, hogy miért nem hiszed el ezeket... mert az teljesen szembemenne a hitrendszereddel és szembe kéne nézni vele, hogy mit tettél. Sose fogod megtenni.

Egy 1 hónapos csecsemővel, aki éppencsak kibújt és csak biztonságra vágyik, tudatosan rácsukni az ajtót és ignorálva az érzéseit, sírni hagyni, számomra tudatlansággal párosuló gonoszság. Ha meg még tisztában is vagy azzal, hogy ezek milyen sérüléseket okoznak, akkor szimplán gonoszság. A saját gyerekeddel szemben. Döbbenet.

2021. okt. 26. 22:46
 29/43 anonim ***** válasza:
38%
Te nem tudsz különbséget tenni egy 1 hónapos csecsemő és egy 5 éves gyerek között vagy azt hiszed ugyanolyan szinten működnek??
2021. okt. 26. 22:52
 30/43 anonim ***** válasza:
40%

Ezt a hülyeséget, trauma meg 30 évesen terápia meg sérülések😂😂😂😂 vicc kategória. 1 x hónapos baba rohadtul nem emlékszik arra , hogy 15 perc síras után elalszik. De még egy 3 éves sem. De kényeztessétek nyugodtan a gyerekeiteket, valószínű meglesz az ára.

Nevetségesek vagytok ezzel a hisztivel😂 .

A gyerekeknek semmi baja nem lett ettől. Soha NEM órákig sírtak. Ha bajuk van, nem hagyták volna abba 10 - 20 perc után sem a sírást és akkor újra rájuk néztem volna, nem kell percenként ugrálni, felesleges és csak magatoknak csináltok rosszat. De a ti dolgotok.

Túldrámázzátok de nagyon. A későbbi hiszti is teljesen felesleges, szükségtelen és elkerülhető. Szó nincs ridegségről, meg elfojtásról.

Normális viselkedésről való nevelés, amit minél előbb elkezd az ember annál jobb.

De ilyen IQval rendelkező egyedektől nem lehet mást várni, minthogy birka módban bégessék a hülyeségeket.

Én szakembertől kaptam egy jó tanácsot, amit megfogadtam és bevált. Ha nem fogadom meg, becsavarodtam volna a fáradtságtól, vagy kinyírom magam, ne adj isten a gyerekkel a karomban elalszom etetés közben a kimerültségtől, ráfekszem álmomban és meghal. Az jobb??? Létezik ám ilyen is. Nem akartam kockáztatni, sem a gyerek épségét, sem a sajátomat.

Ha meg a fáradtság miatt elalszom a gyerekkel a kezemben, ráfekszek és megfullad szegêny még én lennék a szar anya gyerekgyilkos.

Nem mondtam hogy egyet kell érteni velem, mindenki úgy neveli a gyerekét ahogy akarja és pont. A mi családunkban a hisztit nem toleráljuk és ennyi.

2021. okt. 27. 01:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!