Kiírt szülés után egy héttel tartott esküvőre elmennétek?
Figyelt kérdés
Az egyik nagyon kedves barátom és barátnőm esküvője lenne nyáron, de pont egy héttel előttére vagyok kiírva. Lassan el kéne dönteni, hogy megyek vagy nem. Szerintetek megoldható valahogy, hogy legalább egy kis időre el tudjak/tudjunk menni, vagy mondjam le teljesen?
Előre is köszi a segítséget!
2021. okt. 25. 18:11
31/33 anonim válasza:
Én szülés után három hónappal mertem betenni a lábam egy esküvőre-lagzira, de nem mondanám életem élményének azt se. Pár napos gyerekkel, vagy kicsivel szülés előtt max egy polgárit lehet végigszenvedni aztán gratulálni és hazahúzni a francba pihenni. Vannak persze szupervumenek, akik szülés után két nappal magassarkúban táncolnak haza, nulla vérzéssel, nulla fájdalommal, de a többség azért nem ilyen szerencsés.
32/33 anonim válasza:
Végülis... szülés után 1 héttel már egyedül tudtam elmenni pisilni, addig felállni is alig. De biztos van, aki menyasszonytáncon ugrál, nekem nem volt egyszer sem ekkora mázlim.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!