Miért kell lenézni azokat az anyukákat akik nem a mai trend szerint nevelik a gyereket?
Mondok ket példat.
Az egyik anyatejet 6 honapig,ha valaki megkérdezi mivel kezdje a hozzátáplálást 5hos anyatejes babajánal azonnal jönnek a válaszok hogy az anyatejen kivül nem kell neki más,holott nem ez volt a kérdes,szerintem a kerdező is tudja hogy mi ma a divat.
a másik.1évig semmi tej.tettem fel kérdést ezzel kapcsolatban ami ugy kezdödött hogy AKI adott,erre jot hogy tudatlan vagyok meg 1évig nem szabad,tisztában vagyok vele, a csapbol is ez folyik.Igy látom helyesnek,én sem gyözködök mást hogy nem jo amit csinál,mert arrol speciel nekem más a veleményem.
Megkérdeztem anyukámat. Ő három gyereket nevelt fel tökéletes egészségben. Azt mondta, az elsőnél mondta a védőnő, hogy csakis tápszer, mert az anyatej árthat (!!!) A másodiknál hogy csakis anyatej. A harmadiknál megint jött a csakis tápszer, de akkor már képen röhögte.
A tudomány legújabb vívmányait követve egész érdekes dolgok derülnek ki. Ötévente homlokegyenest az ellenkezőjére változik.
Írta valaki az allergiát: meggyőződésem, hogy a sok feleslegesen bevitt vegyi anyagtól van. Mi hárman összesen nem ettünk meg három üveg tápszert, csak frissen turmixolt vagy anyukánk által eltett, dunsztolással, nem szalicillel tartósított dolgokat. Lehetőség szerint ezeket esszük a mai napig. Soha nem voltunk allergiásak, sőt amióta anyukám ezt csinálja, konkrétan elmúlott az allergiája.
Lehet, hogy vannak baromi tudományos dolgok, csak épp fogalmunk sincs és nem is lehet ezeknek a hosszú távú hatásairól. Azt viszont tudjuk, hogy jó a gyereknek az anyatej, mert babák millióit szoptatták. Persze ez is csak akkor igaz, ha a kedves anyuka normálisan táplálkozik.
És egyébként igen, mikrónk sincs, mert nem ismerjük a hatását, de automata mosógépünk van, mivel az egy tisztán mechanikus, józan ésszel felfogható szerkezet. Lehet lepontozni.
Akkor nem kell a mikro?Nem kell az automata mosógép?
Ugyan miért is?Nem akarunk mi visszanyúlni 30-50 évet az időben,de a mosogép hatását nem kutatások bizonyítják hanem tények.A gyermek táplálásáról viszonyt csak kutatások vannak,nem látod,nem tudod biztosra,hogy az valóban jó e.Ezekről csak olvasunk,nincs konkrét kézzel fogható bizonyíték.Amiről olvasok azt vagy elhiszem vagy nem!Én épp nem!
De egyetértek azzal,hogy itt nincs jó meg rossz csak A és B lehetőség van!
De talán a legjobb,ha figyelmesen elolvassátok a 3 gyerekes storyt,elsőnél így,2.-nál úgy,3.-nál......
Ezt kellene megérteni igazából!
Üzlet-üzlet-üzlet!!!!!!!!Piaci verseny!
Lásd őzikés válaszoló! (Jóóóóó:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!