Kisebb testvért ti is ébresztettétek a nagy napirendje miatt?
Mindig is utáltam bármelyiket is ébreszteni. De most ott tartunk, hogy ha a kicsit nem ébresztem, semmire se jutunk. Még pici, 3 hetes csak eszik és alszik. De mindig akkor, amikor kéne menni. Délelőtt szoktuk intézni a vásárlást, játszóterezést, utána ebéd, nagynak alvás (ő 2 éves). Délután már nem megyünk le, jön haza apa, vele játszik.
De a kicsi mivel folyton csak alszik, muszáj felkeltenem, hogy elindulhassunk, mert ha mindig arra várok, hogy mindkét gyerek alkalmas állapotban legyen, sose jutnánk el sehova. A nagy itthon van, nem jár bölcsibe, de gondolom, akkor is ébreszteni kellene a kicsit, ha reggel és délután bölcsi miatt menni kéne.
Ti hogy egyeztettétek ezt össze? Ti is keltettétek? Mit tanácsoltok, mire érdemes figyelni, hogy mindenkinek jó legyen?
És ha eleve mozesba rakod le aludni?
Takaróval jól bebugyolalod amikor mennének és nem kell pakolgatni.
Mondjuk nálunk az alvó gyereket át tudom tenni a babakocsi a ha azonnal elkezdem tologatni.
Nálam pár hetesen még a hordozó kendő jött be.
Amikor elaludt, simán betehettem a mózeskosárba. Volt már, hogy fel kellett kelteni, de napi szinten nem csinálnám.
De ez az eszik alszik még max egy hónap. Azért azt ki lehet bírni.
Nekem ovis volt a lánypm mikor az ikrek születtek. Ébresztettem őket mert sokszor nekünk kellett vinni a nagyot, vagy menni érte.
Így gyorsan kialakult a reggeli rutin. A babák is megszokták h reggel kelünk öltözünk megyünk.
Gyorsan belerázódtak.
A te esetetdben tuti nem carakodnék.
Vennék fagyasztottat, vagy lefagyasztanám a frisset.
Így nem kell a gyetekeket hurcolni 2 naponta.
A játszóra menés pedig akkor lenne mikor mind a 2 gyerek olyan pasdzban van. Egy ujszülöttet bizti nem ébresztenék azért mert MOST megyünk a játszóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!