Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek két babája van és...

Akinek két babája van és kicsi a korkülönbség (2 év körüli), rögtön egy szobába aludtak? Nem ébresztették fel egymást?

Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 19:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem aludtak egy szobába. A kicsi felébreszti a nagyot!!! A másiknak is jár a pihenés.
2010. márc. 1. 19:33
 2/7 anonim ***** válasza:
majdnem két év a korkulombség.A kicsi most nyolc hos és megy a nővére mellé mert átalussza az éjszakát de nem tettük egymás mellé őket mert sokszor felkell délben is ha sir a kicsi olyan erős a hangja.
2010. márc. 1. 19:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Nálunk pont két év lesz a korkülönbség, ha a kicsi megszületik. Nem sok választásom van, kénytelen vagyok egy szobába tenni őket. Én velük alszom, illetve most még csak a lányommal. A fontos, hogy apa aludjon, neki kell másnap dolgozni.

Barátnőméknél picit több, mint másfél év a korkülönbség, együtt alszanak, nincs gond, mivel szintén velük alszik az anyukájuk. Nem aggódom, hogy felébresztik egymást.

Én a 6 évvel fiatalabb húgommal voltam a kezdetektől egy szobában, de sose mentem kialvatlanul suliba azért, mert a tesóm felébresztett! Nagyon jól aludtunk együtt.

2010. márc. 1. 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:
A picit akkor tettük be a nagy mellé, amikor már átaludta az éjszakát, addig velünk aludt a hálószobában. A férjem mellett akár robbantani is lehet, nyugodtan alszik tovább. A délutáni altatás nem volt gond, mert ilyenkor a háló úgyis szabad, a nagyobbik meg imád a franciaágyon aludni.
2010. márc. 1. 20:35
 5/7 anonim ***** válasza:
amikor a kicsi átalussza az éjszakát,mehet a nagy mellé.
2010. márc. 1. 21:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk azóta nyugalmas az éjszaka, mióta egy szobában vannak. A kicsi 6 hetes volt, amikor meguntuk, hogy a nagy átjárkál hozzánk (velünk volt a kicsi) sírva, amitől a kicsi is felkelt, és volt, hogy ezt háromszor egy éjjel. Egyik nap, áttoltuk a kicsi ágyát a nagyhoz, azóta csend és rend van. Valószínűleg az zavarta a nagyot, hogy a kicsi velünk van, ő meg egyedül. Hozzátartozik, hogy a kicsi kb. 3 hetes kora óta átalussza az éjszakát.
2010. márc. 2. 08:53
 7/7 anonim ***** válasza:

nálunk a kicsi és a pici egy szobában alszik az első perctől. két és fél év van köztük

a mi szobánk és a gyerek szoba egymás mellett van, igy ha bármelyik felsír, azonnal meghallom

2010. ápr. 20. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!