Nem tudom beadni a gyereknek a nurofent? Valami trukk?
Figyelt kérdés
Eleg beteg lazas,22 honapos,csak onfeju,makacs,összeszorítja a fogat, a fecskendot is prbaltuk,minden kikop,kitol a nyelvevel,oklendezik es idegrohamot kap utana,majdnem harminc percig visitott a próbálkozás utan? Ilyenkor mit tegyek? Kupot ekkora gyereknek mar nem irt fel az orvos. Legutobb is nurofen nelkul maradt,mert ketten sem tudjuk beadni neki, most mar kezdek ideges lenni.2021. okt. 9. 08:53
51/58 anonim válasza:
Nem szalad fel nagyon, ez egy hülyeség, felébred a lázra és szólni fog és akkor beadod neki, egy lázas, bágyadt gyerek simám beveszi a gyógyszert.
53/58 anonim válasza:
Cumis üveg tetejét le veszed és bele nyomon a cumiba a fecskendőt, majd mikor be kapja szépen bele nyomkodom adagolva ő meg ki szívja, nálunk ez vált be.
54/58 A kérdező kommentje:
Sajnos az egy csepp d vitamintol is idegrohamot kap. Nem fogja a cumisuveg miatt meginni. Es ami maradt a vizes uveg es tejcsi,amit elfogad,ettol a kettotol nem akarom elvenni a bizalmat. Mert kanalbol semmit nem fogad mar el.
2021. okt. 10. 09:12
55/58 anonim válasza:
Én tömény malnaszorpbe teszek minden gyógyszert. Egy kis kupaknyit öntök a malnaszorpből, és abba a folyékony gyógyszereket.
56/58 anonim válasza:
Még idősebbeknek is van kúp arra az esetre ha a szirup nem megy le.
Messze nem akkora trauma mint aminek sokan beállítják, egy pillanat műve az egész. Ha ügyes vagy észre sem veszi és már bent van.
Kinyomni áptalában az első pár pillanatban szokták csak. Ezt megelőzendő picit összeszorítod a farpofákat vagy a kijárat előtt tartod az ujjad egy picit és már esélyesen bent is marad.
Nurofen és a maxelen is vény nélkül kapható.
57/58 anonim válasza:
Nekem a fiamnál az jött be,hogy nem a nyelvére nyomtam be,hanem oldalra a kis 'pofa zacskóba'.
Úgy nem hányt tőle,nekem is utálta az összes szirupot a nurofentől a benuronon át az algoflex babyig.
58/58 A kérdező kommentje:
Visszaköp mindent,maradt a kup megoldasnak.
2021. dec. 29. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!