Nem tudom beadni a gyereknek a nurofent? Valami trukk?
Figyelt kérdés
Eleg beteg lazas,22 honapos,csak onfeju,makacs,összeszorítja a fogat, a fecskendot is prbaltuk,minden kikop,kitol a nyelvevel,oklendezik es idegrohamot kap utana,majdnem harminc percig visitott a próbálkozás utan? Ilyenkor mit tegyek? Kupot ekkora gyereknek mar nem irt fel az orvos. Legutobb is nurofen nelkul maradt,mert ketten sem tudjuk beadni neki, most mar kezdek ideges lenni.
De kétlem, hogy be tudod adni, mivel sokkal egyszerűbb a szirup. Ha hátra, oldalra kapja fecskendőből képtelen kiköpni.
2021. okt. 9. 09:29
12/58 anonim válasza:
Lekvárba keverd bele és kanállal add.
2021. okt. 9. 09:29
13/58 anonim válasza:
Flamborin csepp, ezt be tudod tenni bármilyen italba.
A nuronfent is egy korty italba.
2021. okt. 9. 09:30
14/58 anonim válasza:
Én mindig gyümölcslébe teszem.
Nyugodtan tedd bele, ha belegondolsz, a gyomor se üres mikir belekerül. Ugyanúgy hatni fog.
Sose értettem mikor valaki beveszi a kiskanálnyi rosszízű gyógyszert és megiszik rá egy pohár valamit, hogy elnyomja az ízt, tök ugyanott van, mintha belekeverné.
Nyugodtan tedd bele, az se baj, ha nem egyszerre issza meg hanem pár percenként iszik belőle, hatni fog.
2021. okt. 9. 09:31
15/58 anonim válasza:
Szerintem ne erőltesd. Nem èletmemtő gyógyszer, a làz a gyógyulàst segíti.
2021. okt. 9. 09:33
16/58 anonim válasza:
Én így jártam antibiotikummal. Nem tudtam sehogy beadni a fiamnak, végül kilyukadt a dobhártyája. Ezután már úgy csináltam, mint a nővérkék a kórházban: fecskendővel a torkába (bele) spricceltem, így nem tudta kiköpni, le kellett nyelnie.
Most már nagyobb, már megérti, hogy a gyógyszernek rossz íze van, de muszáj lenyelni. Gyorsan lenyeli és egyből kap gyümölcslevet.
2021. okt. 9. 09:45
17/58 anonim válasza:
Nem kell felíratni a kúpot simán azt kérsz van nurofen kúp is van
2021. okt. 9. 10:14
18/58 A kérdező kommentje:
Csinaltuk ezt a torokba spriccelest,de azonnal felrenyeli es feltunk,hogy a tudejebe megy. 😳 A nagylanyommal sosem volt,mindig szepen lenyelte,a nurofen meg finom is.
2021. okt. 9. 10:15
19/58 anonim válasza:
Vegyél Nurofen kúpot.
2021. okt. 9. 10:19
20/58 anonim válasza:
Lefogod a gyereked, azt lenyomod a torkán finoman a nurofent és kész, nincs olyan hogy nem akarja bevenni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!