Nem tudom beadni a gyereknek a nurofent? Valami trukk?
Figyelt kérdés
Eleg beteg lazas,22 honapos,csak onfeju,makacs,összeszorítja a fogat, a fecskendot is prbaltuk,minden kikop,kitol a nyelvevel,oklendezik es idegrohamot kap utana,majdnem harminc percig visitott a próbálkozás utan? Ilyenkor mit tegyek? Kupot ekkora gyereknek mar nem irt fel az orvos. Legutobb is nurofen nelkul maradt,mert ketten sem tudjuk beadni neki, most mar kezdek ideges lenni.2021. okt. 9. 08:53
41/58 anonim válasza:
40, hogy melyik gyereknek mikor mihez van ereje, az nincs arányban a betegség súlyával.
Lányom az intubációs csövet tépte ki a torkából az intenzíven 5 hónapos korában úgy hogy 5-en voltak körülötte orvosok, ápolók.
De nem a torkába kell nyomni a làzcsillapítót, hanàm hátra, oldalra. Véletlenül sem a nyelvére.
42/58 anonim válasza:
Miért nem adsz neki kúpot? Ezeket az édes szirupokat hiába nyomod bele a szájába, ki fogja hányni, ha ennyire ellenkezik.
43/58 A kérdező kommentje:
A kupot nem nyomja ki? Holnap veszunk,az osszes szirupot kitolta a szajabol hiaba ... Nagyon idegesek vagyunk mar. Ilyen nincs. Nem tudjuk beadni ketten,pedig ketten fogtuk le. Mar a vizet se fogadja el,annyira kiborult tolunk,szerintem ez nem megoldas igy,hogy lefogjuk.
2021. okt. 9. 19:38
44/58 anonim válasza:
Nem elfogadhatò megoldas sem a kùp , sem a lefogas. Minek azt a gyereket ennyit nyaggatni ... :/
45/58 A kérdező kommentje:
Mert lazas es nyugos,es ejszakara nem merem gyogyszer nelkul hagyni,mi van ha felszalad 39C ig? Es nem vesszuk eszre?
2021. okt. 9. 20:06
46/58 anonim válasza:
Semmi sem lesz.Felkelti a láz ha olyan mint az enyém.Bar mi már 6. napja csillapitjuk a lázat mert feszt felmegy neki
47/58 A kérdező kommentje:
Sosem kelt fel meg a lazra,csak nyoszorog. Tisztara ki van borulva a nemalvas miatt is,az orrcseppek sem ernek szart sem.
2021. okt. 9. 20:25
48/58 anonim válasza:
Èpp a làz fogja meggyógyìtani. Ez olyan kicsiben, mint mikor gőzben sterilizàlsz valamit. A magasabb hőmèrsèklet elpusztìtja a kòrokozòkat. Ha nyűgös, hagyjàok aludni.
49/58 A kérdező kommentje:
De a laztol azonnal visit,ordit,nyugos,ezert is gondoltam,hogy neki ilyenkor kell a gyogyszer.
2021. okt. 9. 20:32
50/58 A kérdező kommentje:
Marmint nappal. Ejjel meg felek,hogy elszalad nagyon. De majd figyelgetem.
2021. okt. 9. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!