Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem tudom beadni a gyereknek...

Nem tudom beadni a gyereknek a nurofent? Valami trukk?

Figyelt kérdés
Eleg beteg lazas,22 honapos,csak onfeju,makacs,összeszorítja a fogat, a fecskendot is prbaltuk,minden kikop,kitol a nyelvevel,oklendezik es idegrohamot kap utana,majdnem harminc percig visitott a próbálkozás utan? Ilyenkor mit tegyek? Kupot ekkora gyereknek mar nem irt fel az orvos. Legutobb is nurofen nelkul maradt,mert ketten sem tudjuk beadni neki, most mar kezdek ideges lenni.
2021. okt. 9. 08:53
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
42%
Kapcsold be a kedvenc meséjét...elbambul azt hirtelen be adod neki, tuti nem fog ellenkezni.
2021. okt. 9. 10:31
 22/58 anonim ***** válasza:
66%
Én kúpot adtam neki, amikor ilyen eset volt anno.
2021. okt. 9. 10:39
 23/58 anonim ***** válasza:
62%

Most már kanállal adjuk, de két éves kora körül éppen a fecskendős megoldás volt éjjel az óriási könnyebbség, mert az nem folyik le/ki, és lámpa se kell hozzá.

A D-vitamin aránylag íztelen, bármilyen ételre csepegtetheted neki, az első pár falatra kerüljön, de ne lássa.

2021. okt. 9. 10:45
 24/58 A kérdező kommentje:
Jelentem a c vitamint sikerult kubus pureben beadni,a nurofen tobb koRos lesz,de probalkozom
2021. okt. 9. 10:51
 25/58 anonim ***** válasza:
74%

Az enyém már 1 éves kora óta kihányja ha ezt a löttyöt próbálom adni neki,elfordítja a fejét és ugyan így nem akarja bevenni.2x próbáltam azóta felejtős.

Próbálj ki egy másikat,nekünk az Algoflex Baby jött be.

Panadol Baby is van,azon kívül úgy tudom csak kúp és oldat.

Ha ennyire nem hajlandó bevenni és van ereje ellenkezni is hagyd a fenébe.A láz nem olyan vészes tünet,hogy mindenképpen csillapítani kelljen nappal.Ha nem társul mellé rossz közérzet (úgyis észre veszed,sír..) akkor magától is le fogja küzdeni.Zoknit le,ne legyen túl öltöztetve és majd megoldja a szervezete.

Éjszakára más,bele tudod csempészni valamelyik italba,bár ha az íze a baj azonnal ki fogja szúrni..:D

2021. okt. 9. 11:04
 26/58 anonim ***** válasza:
26%
Mi joghurtba szoktuk belekeverni.
2021. okt. 9. 11:16
 27/58 anonim ***** válasza:
51%
Tényleg nem értem miért nem adsz neki kúpot. Vény nélkül kapható. Ha utálja pedig meg fogja érteni hogy vagy ez vagy az.
2021. okt. 9. 11:36
 28/58 anonim ***** válasza:
73%
Recept nélkül is lehet lázcsillapító kúpot venni.
2021. okt. 9. 11:47
 29/58 anonim ***** válasza:
18%
A C-vitamintól persze, hogy vakarná le szegény a nyelvéről. Az erősen savas, azaz maró hatású, azt nem szabad a nyelvükre csepegtetni, mert nem bírják.
2021. okt. 9. 11:57
 30/58 anonim ***** válasza:
67%
Leleszek pontozva, de mi is youtube videót mutattunk neki, amíg beadtuk az antibiotikumot. Előtte addig küzdött ellene,amíg ki nem hányta. Azóta már videó nélkül, kanálból is beveszi a gyógyszert 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
2021. okt. 9. 12:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!