Nem tudom beadni a gyereknek a nurofent? Valami trukk?
Most már kanállal adjuk, de két éves kora körül éppen a fecskendős megoldás volt éjjel az óriási könnyebbség, mert az nem folyik le/ki, és lámpa se kell hozzá.
A D-vitamin aránylag íztelen, bármilyen ételre csepegtetheted neki, az első pár falatra kerüljön, de ne lássa.
Az enyém már 1 éves kora óta kihányja ha ezt a löttyöt próbálom adni neki,elfordítja a fejét és ugyan így nem akarja bevenni.2x próbáltam azóta felejtős.
Próbálj ki egy másikat,nekünk az Algoflex Baby jött be.
Panadol Baby is van,azon kívül úgy tudom csak kúp és oldat.
Ha ennyire nem hajlandó bevenni és van ereje ellenkezni is hagyd a fenébe.A láz nem olyan vészes tünet,hogy mindenképpen csillapítani kelljen nappal.Ha nem társul mellé rossz közérzet (úgyis észre veszed,sír..) akkor magától is le fogja küzdeni.Zoknit le,ne legyen túl öltöztetve és majd megoldja a szervezete.
Éjszakára más,bele tudod csempészni valamelyik italba,bár ha az íze a baj azonnal ki fogja szúrni..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!