Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a lány nevekről?

Figyelt kérdés

Kislányunk lesz, szeretnénk ritkább, de még is szép, "hagyományosabb" nevet választani, jelenleg ezek a listás neveink:

Lujza, Janka, Lenke, Andrea, Hajnalka, Eszter, Tímea, Abigél és Ivett

Melyiket választanátok/ adnátok?

2021. okt. 4. 20:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
91%
Abigél
2021. okt. 5. 09:07
 22/27 anonim ***** válasza:
84%
Abigél
2021. okt. 5. 19:37
 23/27 anonim ***** válasza:
54%

Lujza szép

Janka gyerekes, helyette inkább a Biankát javasolnám

Lenke öregnénis; ilyen "Lenkenénis" hatása van nekem.

Andrea kemény hangzású , de szép, de van már egy finomabb változata -említésképpen-az Andreina; szerintem úgy mégszebb, de már eleve az Andrea is jól hangzik, de úgy meg olyan alakban vannak nála még sokkal szebb nevek is; pl az Andreina is ilyen; meg még vhol olvastam, hogy az Andrea jelentése férfias; és akkor tehát pl egy Andreina lehet, hogy jobb lenne, vagy Anikó; de amúgy tehát teljesen rendben van az Andrea is, meg szépen hangzik.

Hajnalka:ez gyönyörű , én ezt imádom ezt a nevet

Eszter: egyszerű, szép név; senki nem tud belekötni; amúgy szóval tényleg nagyon szép, szeretem én ezt a nevet; szívesen lennék Eszter, kedves, fiatalos, egyszerű, letisztult név.

Tímea-ez is gyönyörű, amúgy egyszer találkoztam egy Tímeával, akinek Tia a beceneve, az nagyonkirály , de a Timi is szép. Meg úgy becézetlenül is tök szép a Tímea név, imádom.

Abigél gyönyörűszép

Ivett - egyszerű, kedves név, nem feltétlenül a legszebb, de totál rendben van, de ez nekem nem tetszik annyira ez a név, mint az Eszter. :):)

2021. okt. 5. 20:06
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Èn az Ivett -et választanám.,vagy ritkább vàltozatàt IIvetta is jó , becèzni is lehet , Ivi, Ivu , Vetti ,azt is nèzd hogy összeolvasva a vezetèknèvvel jól hangzik e🙂 Amúgy mèg a Tímea is tetszik 😉
2021. okt. 6. 18:00
 25/27 anonim ***** válasza:
79%
Tímea,Eszter
2021. okt. 7. 15:30
 26/27 anonim ***** válasza:
70%

Lujza: Nekem tetszik, de nem adnám, picit olyan jó értelemben vidékies szerintem.

Janka: Szép, de egyáltalán nem ritka, most 31. leggyakrabban adott név, és egyre divatosabb.

Lenke: Ugyanaz, mint a Lujza, nekem tetszik, de nem adnám, olyan nagyon könnyű csúfolni.

Andrea: Nem is értem, hogy ez nálunk miért lett női név. Totál férfias hangzása van szerintem, meg a magyarokon kívül kb minden más nemzet szerint is.

Hajnalka: Tetszik, aranyos.

Eszter: Szép, de kifejezetten gyakori, régebben is az volt, most is az, valószínűleg mindig is az lesz, örök klasszikus név.

Tímea: Ugyanaz, mint az Eszter.

Abigél: Nagyon felkapott lett, sokan adják. Nekem valahogy nem tetszik, szeretem a regényt, de a névről valahogy akkor is egy liba ugrik be. Mármint nem a szó pejoratív értelmében, hanem konkrétan egy liba mint állat.

Ivett: Na ez az, ami nálam nagyon nem. Iszonyat unszimpatikus név, fogalmam sincs miért. Idén lett egy Ivett nevű oktatónk, én kapásból egy idióta pitsára számítottam. Csak a neve miatt. Amúgy kedves nő, de amíg nem ismertem, a névről rögtön rossz asszociációim lettek. Akkor már az Ivetta tényleg jobb a fülemnek, az enyhíti a két csattanós T-t a végén.

Összességében én a Janka-Eszter-Tímea vonalon gondolkoznék. Nem túl ritka nevek, de szépek, és nem is hirtelen mindenki által felkapott divat-nevek.

2021. okt. 15. 16:27
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Abigél,Janka,Lujza ami tetszik
2021. okt. 16. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!