Mi a véleményetek ezekről a lány nevekről?
Figyelt kérdés
Kislányunk lesz, szeretnénk ritkább, de még is szép, "hagyományosabb" nevet választani, jelenleg ezek a listás neveink:
Lujza, Janka, Lenke, Andrea, Hajnalka, Eszter, Tímea, Abigél és Ivett
Melyiket választanátok/ adnátok?
2021. okt. 4. 20:27
1/27 anonim válasza:
Ha tényleg ritkábbat szeretnétek, ne az Andrea, Eszter, Timea közül válasszatok.
nekem az Abigél kifejezetten tetszik, választottam is volna, csak apuka leszavazta. De egyébként a Lenke is jó szerintem 😊
2/27 anonim válasza:
Én egyiket sem, mert nekem nem tetszenek, de te nyugodtan add akármelyiket, ezek szép, vállalható nevek. Mindenki úgy nevezi a gyerekét ahogy akarja, az ízlésbe nem lehet beleszólni.
8/27 anonim válasza:
Abigél tetszik a legjobban ezek közül :)
9/27 anonim válasza:
Ezek kötött Janka, Eszter és Abigél elég felkapott lett mostanság. Legalábbis felénk. Nekem a Hajnalka és a Tímea tetszik ezek közül.
10/27 anonim válasza:
Végre normális nevek! :)
(Májusban amikor szültem, a kórházban csak Zoék meg Lottik születtek.)
Ezek közül mindegyik jó, vállalható. Én a Lujzát választanám vagy az Esztert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!