Mit gondoltok ezekről a nevekről?
Figyelt kérdés
Ikreim fognak születni, egy fiú, és egy lány babánk lesz. Arra gondoltunk a párommal, hogy a kislányt Dzsindzsernek, a kisfiút pedig Dzsúliónak neveznénk el. Szerintünk nagyon aranyos, hogy ritka, ugyan olyan kezdőbetűjű nevet kapnak a picik, de a leendő nagyszülőknek nem tetdzik az ötlet. Ti mit gondoltok, nektek tetszik ez a párosítás, szerintetek illik egymáshoz ez a két név?2017. okt. 22. 22:13
2/38 anonim válasza:
Egyetértek a nagyszülőkkel. Remélem csak unalomból írsz ilyeneket..
3/38 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu? Jó tudom, hogy egyenlőre szokatlan, hogy Dzs betűvel kezdődik a név, de hat mar 2017 van. Csak nem nevezhetem el őket Erzsébetnek és Lászlónak. Vagy ennyire gáz ez a Dzs?
2017. okt. 22. 22:19
4/38 anonim válasza:
Csak a dzs betűvel van bajom.
Ha esetleg (csak példa)
Júlio es Jinger
vagy esetleg
Gulio es Ginger az mar jobb.
Valahogy a Dzs a nem tetszik.
Amúgy gondoljatok abba is bele hogy ezt a nevet egész életében viselnie kell.
De amúgy nekem nagyon tetszik a lány név.😉😊
5/38 anonim válasza:
Szebb nevet nem is találhattatok volna a Lakatos vezetéknevetekhez.
6/38 anonim válasza:
Ha romák vagytok, akkor mondhatni, teljesen "normális". Általában ők adnak ilyen neveket.
De ettől függetlenül is borzadályosak ezek a magyarra kifacsart külföldi nevek ( a "dzs" betűsek különösen).
Ugye tényleg kamu?
7/38 anonim válasza:
Nem vagyok rasszista de te véletlen nem vagy a barnaborű kissebség tagja?
8/38 anonim válasza:
Szerintem szebb lenne két keresztnévvel, pl Lakatos Dzsindzser Kiara és Lakatos Dzsúlió Dzsamal
10/38 anonim válasza:
A putriban elfer a tobbi Rikardo kozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!