Mit gondoltok ezekről a nevekről?
Petronella, Csilla, Hella, Lilla, Polla, Panna, Kloé
Mik a ti kedvenc neveitek?
Lilla és a Csilla tetszik. Az én kedvenc lányneveim:
Kinga, Kincső, Júlia, Emese, Anna, Mária
Nekem a Polla tetszik, hamarosan lesz egy kiskutyánk, így fogják hívni. (Gilmoregirlsből a kutya becézése)
A Kloé borzasztóan tetszett mindig is, de csak Cvel, külföldi névként tudom elképzelni, mert a kloaka ugrik be a magyarosított verziójáról.
A Zoé a kedvenc nevem, de tetszik még a Karina, Korinna, Emese, Aria, Zsófia, Dorottya, Dóra, Nikoletta, Elizabet, Panka, Zalán, Áron, Dorián, Dávid, Kornél, Ágost, Bence, Attila, András.
Jó lenne, ha lenne egy olyan név, amit Pollinak lehet becézni.
Egyébként furcsa, de angolul kellemesebben hangzik a legtöbb név, sokkal lágyabbak. Ha külföldön élnénk a lányom Karolina lenne, angol verzióban(így magyarul nem tetszik), a fiam pedig Not, vagy pedig Quentin.
Petronella, Panna, Polla- petrezselyem, panna cotta es pollen.
Hella- a mester es margaritaban vmi pokolfajzat neve, angolul a Hell amugy is poklot jelent
Kloe- na ez tetszene ha Chloe lenne, de igy a klozet szo jut eszembe. Nemetul a Klo a wct jelenti.
Csilla, Lilla- ezek nekem uncsik.
En szeretem a kulonleges neveket de ezek nagyon nem tetszenek:(
Meg talan a Hella tetszik, dehat a jelentese fura..
Csilla listás nálunk is. Lilla is az lenne, de az unokatesóm kislánya Lili és az nekünk már túl hasonló név.
Nekem a Panna is tetszik, de az a férjemnek nem.
5-ös válaszoló Polett nevű ismerősömet becézzük Pollinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!