Lenke,Abigél,és Tímea nekem tetszik.De az Eszter sem rossz.
Úgy igazából mindegyikhez el tudtam képzelni egy kislányt és egy felnőttet is,talán a Lujza az egyetlen amire azt mondanám,hogy nekem nagyon csak kislányhoz illik és felnőtthöz nem igazán. :)
(Azta,sehol egy Elza,Anna vagy Zoé? Rendesen meglepődtem..)
2021. okt. 4. 21:26
12/27 anonim válasza:
Nekem a Lenke nagy kedvencem persze mindenki leszól miatta ( Szomszédok Lenke néni,meg eszet-Lenke) de szerintem olyan gyönyörű.
2021. okt. 4. 21:35
13/27 anonim válasza:
Szerintem mind szép. A jankát csak azért nem adnám, mert ismerek egyet, aki egy rettenet perszóna. Hogy melyiket választanám az nagyban függene a vezetéknévtől is, amihez párosul. Az enyémhez a Hajnalka illik legjobban.
2021. okt. 4. 21:46
14/27 anonim válasza:
Nekem is a Lenke tetszik a legjobban, de mind jó.
Amit még mellé tennék, nekem nagy kedvencem az a Lelle.
2021. okt. 4. 21:54
15/27 anonim válasza:
Abigél, Janka, Lenke.
Ebben a sorrendben :)
2021. okt. 4. 22:31
16/27 anonim válasza:
Abigél vagy Eszter.
2021. okt. 4. 23:35
17/27 anonim válasza:
Lenke, Janka, hajnalka nem tetszik, nem szeretem a kicsinyítő képződ neveket, többi mind szép
2021. okt. 5. 05:25
18/27 anonim válasza:
Lujza : ronda
Janka, Lenke : ronda és öreglányos
Andrea : nem nőnek való, látványosan férfi névből képzett
A többi elmegy
2021. okt. 5. 05:31
19/27 anonim válasza:
Egyedül az Abigél az, ami tetszik. Mondjuk a többi se kiszúrás a gyerekkel, csupán nem az én világom.
2021. okt. 5. 06:18
20/27 anonim válasza:
A Lujza nekem nagyon nem tetszik, egy zsémbes öreglányt idéz számomra. A többi mind jó. Ezek közül a Tímeát választanám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!