Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos babával hogy telik...

6 hónapos babával hogy telik a napod? Miket csináltok, és mennyit hagyod hogy ellegyen egyedül?

Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 11:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Ébredés általában 6-kor. Kaja, utána vagy a járókában, vagy a földön a szőnyegen hagyom. Addig én is magamhoz térek( kakaó, zuhany). Ha kiakad, játszunk. Kb. 8-9 felé elalszik egy órát. Utána tízórai. Ilyenkor több játék. Persze ilyenkor is van, hogy egyedül hagyom. 11.30-12 alvás. Ilyenkor főzök, és csinálom az egyéb házimunkát. 13.00-14.00 körül ebéd. Utána szintén foglalkozom vele. Uzsi 17.00 körül. Van amikor még alszik egyet 17.30 körül. Az esti fürdés előtt, viszont nagyon igényli, hogy vele legyek.

Amúgy jó kislány, van hogy 15-20 percig is elvan egyedül. Mostanában lesz veszélyesebb, ha elkezd mászni :)

6 és fél hónapos.

2010. szept. 1. 12:12
 2/3 anonim ***** válasza:
ja, énekelek, mondókázunk, próbálok mesélni neki...ezt nem mindig hagyja. Tornázunk- állandóan állni akar :)
2010. szept. 1. 12:14
 3/3 anonim ***** válasza:
az én kislányom is 6 és fél hónapos és szinte ugyanaz a napirend mint az elöttem válaszoló írta.csak az én lányom van h nem alszik reggel vissza csak tízórai utan, meg már az uzsonna utan sem alszik.fél 8 körül van a fürcsi.és ugyanazokat is csinálom éneklek,mondokázok,kukucsolunk:)és ő már mászik kb másfél hete ugyh ez az ujabb elfoglaltság h bejárja a ház legkisebb zugait is.
2010. szept. 1. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!