Hány hónapos korig lakott jól a babátok 1 üveg bébiétellel?
Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 10:28
1/4 anonim válasza:
8 hónaposan már a 220 gr-ost ette akkor a kedvenceiből el is fogyott ennyi
6 hósan ette a 190 gr-os husos zöldségest.
2/4 anonim válasza:
8 hónapos koráig ette a 190 grammosokat, illetve néha a 220g-osat, aztán egy éves koráig 220 gramm, néha 250-eset. Most 15 hónapos de csökkent az érdeklődése az evés iránt, úgyhogy van, hogy a 220 grammosból is hagy valamennyit, meg persze egyre többet eszik azt amit mi is, ekkor nagyjából 200 grammnak megfelelőt eszik.
3/4 anonim válasza:
Az én fiam egy éves lesz jövő héten, de még soha nem evett meg 190 gramm főzeléket.Max. 160 grammot, de most egy jó ideje csak egy fél üveg 220 grammosat eszik.
4/4 anonim válasza:
Nekem teljesen változó az étvágya a kislányomnak, mondjuk általában azt eszi, amit én főzök. Ha elmegyünk valahová, ahol nem tudnék neki a korának megfelelő ennivalót adni, akkor kap üvegeset. A kedvenceiből jó napjain megeszik kb. egy felnőtt adagot (akár 300-350 gr-t is, bár nem méregetem), de ha épp nemevős napok vannak (fogzás vagy csak úgy valami miatt), akkor elvan egész nap étkezésenként 4-5 kanálka étellel, este meg jó ha 100-120 ml babatejet megiszik...
18 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!