Meg lehet "szokni" az éjszakai ébrenlétet?
Sziasztok!
Még nem született meg a kislányunk de ide Írok mert itt nagyobb az esélye, hogy tapasztalatról tudtok Írni:)
Szégyen- nem szégyen, szinte a legnagyobb aggodalmam most az(35. hét), hogy nem fogom bÍrni az éjszakázást vagy ami még rosszabb, nem fogok fölébredni a babára csak ha már üvölt. Normális esetben, meg most, terhesen is, 10órákat tudnék aludni(mióta itthon vagyok, néha meg is teszem...:), ágyút lehetne elsütni mellettem.
Nagyon félek, mi lesz mert az éhségtől és az álmosságtól tudok Igazi Sárkány lenni:(
Meg lehet szokni. Nekem is hasonló félelmeim voltak, híresen nagy alvó voltam, nem csak terhesen. Eleinte alig tudtam nyitvatartani a szemeimet, mert égtek az álmosságtól, most már 10 percenként is úgy felpattanok ha kell, hogy meg sem kottyan. :) Igaz, már 3 éve csinálom, mert alighogy leszokott a kisfiam az éjszakai ébredésekről, megszületett a kislányom. És most is ahelyett hogy aludnék, itt üldögélek. :D
De lehet, hogy neked szerencséd lesz, és jó alvó babád lesz! :)
Meg lehet szokni.
Majd olyan "radarjaid" lesznek, hogy a babád legkisebb pisszenésére az ágya mellé ugrasz.:)
Meg lehet szokni, ne aggódj! És majd inkább az lesz a baj, hogy ha "szöszöl" az ágyában, arra is felébredsz.
Arra viszont figyelj majd, hogy amikor napközben alszik, Te is aludj (legalábbis az első időkben) és a házimunkát hanyagold! Próbálj szülés előtt még főzni és azt lefagyasztani, teregess úgy, hogy ne kelljen a vasalással bíbelődni (csak a fontosabb ruhadarabokkal).
Én nagyon rossz alvónak számítok, mert ha megébredek nem tudok, vagy csak nagyon nehezen felébredni. Én ennek lettem az áldozata, mert pár hét alatt emiatt ki is készültem. Azr meg lehet szokni, hogy fel kell kelni megetetni a babát, szerencsénk volt, mert a kislányunk evés után vissza is aludt szinte azonnal, viszont én virrasztottam, mert nem tudtam visszaaludni.
Ha jó alvó vagy, akkor ebből biztos nem lesz problémád. Meg fogod hallani, ettől ne félj, ha egy szobában alszol a kicsivel, akkor még a kisebb mozdulatait is meghallod, ha egyedül alszik a szobában, és nincs távol a te fekhelyed, akkor is meghallod a kisebb nyöszörgéseket is.
Kb 1 éve a maximum alvásom 4ora egyhuzamban,azelott ejjelente pisilni jártam mostmeg a 7honapos lanyomhoz ébredek.
napkozben sosem tudtam aludni.volt par huzos nap,de tobb az energiam most mint barmikor eletemben.olyan kondim van hogy az hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!