Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit jósol előre ha sokkal...

Mit jósol előre ha sokkal fejlettebb a gyerekem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap voltunk 8 hónapos védőnői vizsgálaton,ahol elmondta a védőnő,hogy a kislányom jelenleg 1 éves szinten van. Autót tologat,feláll,lépeget,beszélget. Szerintetek ez jelent valamit? Lehet,hogy a későbbiekben zseni lesz a gyerekem? Mármint úgy értem,hogy később is sokkal fejlettebb marad?

2021. aug. 18. 13:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%
Semmit masfel evesen volt egy baratnoje a kislanyomnak mindenben is elorebb volt nem talalkoztunk kb egy evig a kislany ugyan ott tartott ahol egy eve,a tobbiek utolertek ot. Szoval ne eld bele magad ebbe :)
2021. aug. 18. 14:54
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
Semmit nem jelent.
2021. aug. 18. 14:58
 13/18 anonim ***** válasza:
81%
Igen, zseni, egyévesen már programozni fog és három nyelvet beszélni.
2021. aug. 18. 14:59
 14/18 anonim ***** válasza:
91%
Semmit. Az én lányom kicsinek sokkal többet "tudott", mint a kortársai. Ahogy a 7-es válaszoló lánya, az enyém is 1,5 évesen mondókázott, mondatokban beszélt. A finommotorikája is jobb volt. Sokan meglepődtek rajta. Most középsős, már nincs ennyire látványos "előnye", nagy a szókincse (óvónők szerint az aktív és passzív szókincse is nagy), gyorsan tanul, a korának megfelelő szinten de szépen rajzol. Mint ahogy rajta kívül más gyerekek is a csoportban. Senki sem mondaná meg, hogy kicsinek mennyivel hamarabb kezdett dolgokat.
2021. aug. 18. 15:01
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A szüleim elmondása szerint én 1 évesen beszéltek már... Mondjuk lehet túloznak, de a lényeg, hogy sajnos nem lettem zseni, totál átlagos ésszel vagyok megáldva 😐
2021. aug. 18. 15:27
 16/18 anonim ***** válasza:
87%
Huhh ne zsenizd a gyerekedet... a sógornőm fia is ilyen volt, az anyja kitalálta, hogy akkor nyilván zseni, youtube-on hallgattatott vele kínai meg dán szövegeket, hogy majd ezeken a nyelveken mind tudni fog, ilyenek... 3 évesen mar fejlesztesre kellett hordani, mert a gyerek szorongott, 8 éves volt majdnem, mire iskolaba mehetett, mert 7 évesen még bepisilt.
2021. aug. 18. 16:06
 17/18 anonim ***** válasza:
79%
Enyémnél, mint később kiderült, ADHD volt az ok.
2021. aug. 19. 05:18
 18/18 anonim ***** válasza:
40%
Azt jelenti, hogy nagyon jól táplálod, és jó a genetikája is. Ezenkívül foglalkozol vele. Ha továbbra is kiemelt figyelmet kap a gyermek, nagy eséllyel lesz kiváló, kimagasló valamiben. Az én kisebbik gyerekem volt ilyen fejlett baba és kiváló sporteredményei vannak, országos mezőnyben a legjobbak között van (nem írom le, hogy milyen sportban), szóval igencsak átlag feletti a képessége.
2021. szept. 1. 08:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!