Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert jobb , egy kislány? Mie...

Miert jobb , egy kislány? Miert jobb , egy kisfiú? Miert "Őt" szeretnétek inkább?

Figyelt kérdés

2021. aug. 10. 19:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
78%

16

Meg kell cáfoljalak. Fiú testvérem jobban kötődik felnőttként édesanyánkhoz mint én. Ez se nem, hanem nevelés kérdése.

Teljesen mindegy fiú vagy lány. A legtöbb dolog nevelés és jellem kérdése.

2021. aug. 10. 20:38
 22/27 anonim ***** válasza:
15%
Én lányt akartam, mert általában sokkal könnyebben kezelhető, mint egy fiú, nem rosszalkodik annyit, nem pörög annyit, később is jobban ragaszkodik a szülőkhöz.
2021. aug. 10. 20:40
 23/27 anonim ***** válasza:
82%

22,amit te most leírtál az én fiam.A lányom pont az ellentéte. :D

Semmi sem nem kérdése.Jellem,nevelés,szellemi szint.(mert az érzelmi intelligencia is egy létező dolog.fejleszthető is..)

2021. aug. 10. 20:42
 24/27 anonim ***** válasza:
40%

A fiúk kicsinek sokkal nyávogosabbak. 🙂 Ráadásul tiniként szerintem sokkal igénytelenebbek is.

Személyes tapasztalatként azt tudom mondani, hogy én lány létemre kisautókkal játszottam, az oviban megvertem a fiúkat (🤷‍♀️😂) és nem rib**cosodtam el, mert a szüleim neveltek és figyeltek rám 😁

Szóval tök mindegy a neme. Főleg nevelés kérdése, illetve mindenkinek van egy alap személyisége/vérmérséklete, amin nem/nehezen lehet változtatni.

2021. aug. 10. 21:21
 25/27 anonim ***** válasza:
64%

Unokaöcsém egy akaratos hisztigép. Úgy tud üvölteni, mint a fába szorult féreg. Nem kell általánosítani, hogy csak a lányok nyafognak.

Ha ez pozitívum, én azt mondanám, hogy a lányoknak sokkal több cuki, csini ruhát gyártanak, könnyebb öltöztetni. De fiúknak is nagyon menő ruhákat csinálnak.

Szerintem nem nemfűggő, hogy kivel könnyebb. Nekem a lányom is rosszcsont, akaratos.

Jó lenne viszont a gyerekvállalás előtt változtatni a hozzáállásodon. Egy gyerek nem tud missz lenni. Olyan, amilyennek nevelik (vagy épp nem nevelik).

2021. aug. 10. 22:33
 26/27 anonim ***** válasza:
87%
Hát a bölcsibe 2 emlékezetes rosszaság volt, mind kettő lány, és volt egy olyan kemény kis csaj, hogy csak na. Kis szőke törékeny anyuka a kislány ugyan ez kicsibe, egyszer a homokozóba ráesett a vödör élére a nunijával, kicsit sziszegett, de semmi extra szenvedés, pelenkázásnál vettük észre, hogy vérzett is neki, szerencsére semmi baj nem lett, de azért na, ez k.. ra fájhatott.
2021. aug. 10. 23:03
 27/27 anonim ***** válasza:

Ez a fiùk elevenebbek/rosszabbak, a lànyok nyàvogòsak csak idiòta àltalànosìtàs.

A lànyom egy tornàdò, nem nyàvog, mègis iszonyat lànyos, a mozdulatai, ìzlèse.

Èn lànyt szerettem volna, de csak egy èrzès, nincs mögötte semmi ok.

2021. aug. 11. 22:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!