Miert jobb , egy kislány? Miert jobb , egy kisfiú? Miert "Őt" szeretnétek inkább?
16
Meg kell cáfoljalak. Fiú testvérem jobban kötődik felnőttként édesanyánkhoz mint én. Ez se nem, hanem nevelés kérdése.
Teljesen mindegy fiú vagy lány. A legtöbb dolog nevelés és jellem kérdése.
22,amit te most leírtál az én fiam.A lányom pont az ellentéte. :D
Semmi sem nem kérdése.Jellem,nevelés,szellemi szint.(mert az érzelmi intelligencia is egy létező dolog.fejleszthető is..)
A fiúk kicsinek sokkal nyávogosabbak. 🙂 Ráadásul tiniként szerintem sokkal igénytelenebbek is.
Személyes tapasztalatként azt tudom mondani, hogy én lány létemre kisautókkal játszottam, az oviban megvertem a fiúkat (🤷♀️😂) és nem rib**cosodtam el, mert a szüleim neveltek és figyeltek rám 😁
Szóval tök mindegy a neme. Főleg nevelés kérdése, illetve mindenkinek van egy alap személyisége/vérmérséklete, amin nem/nehezen lehet változtatni.
Unokaöcsém egy akaratos hisztigép. Úgy tud üvölteni, mint a fába szorult féreg. Nem kell általánosítani, hogy csak a lányok nyafognak.
Ha ez pozitívum, én azt mondanám, hogy a lányoknak sokkal több cuki, csini ruhát gyártanak, könnyebb öltöztetni. De fiúknak is nagyon menő ruhákat csinálnak.
Szerintem nem nemfűggő, hogy kivel könnyebb. Nekem a lányom is rosszcsont, akaratos.
Jó lenne viszont a gyerekvállalás előtt változtatni a hozzáállásodon. Egy gyerek nem tud missz lenni. Olyan, amilyennek nevelik (vagy épp nem nevelik).
Ez a fiùk elevenebbek/rosszabbak, a lànyok nyàvogòsak csak idiòta àltalànosìtàs.
A lànyom egy tornàdò, nem nyàvog, mègis iszonyat lànyos, a mozdulatai, ìzlèse.
Èn lànyt szerettem volna, de csak egy èrzès, nincs mögötte semmi ok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!