Miert jobb , egy kislány? Miert jobb , egy kisfiú? Miert "Őt" szeretnétek inkább?
Én azért akartam elsőre kislányt, mert tök komoly parám volt, hogy lesz 3 fiunk, és elmennek együtt pasiskodni az apjukkal, én meg már csak arra leszek jó, hogy várjam otthon őket a meleg ebéddel. :D
Lett egy igazi királylányom, megnyugodtam, aztán jött egy kis tomboy, és végül egy totál nem macsós fiunk is született.
Nekem a lányommal könnyebb. A fiammal egész kicsi baba kora óta mindig volt valami amitől kicsit nehéz életünk volt. Pl, szoptatási nehézség, rossz alvó volt, rossz evő, aztán kicsit lemaradt mozgasa is, a beszéde is megkésett, aztán nehezen illeszkedett be a közösségbe, aztán kicsit figyelemhiányos is.. A lányom ehhez képest kispályás, pedig éppen dackorszakos. Nekem könnyebb vele, de lehet azért mert ő a második és már sok "újat" nem mutatott..
Mondjuk ettől még mindkettőt ugyanannyira szerettem volna. Amikor a másodikkal terhes lettem akkor talán azért kimondatlanul is jobban szerettem volna ha más nemű lesz, mint az elsoszulottem.
Hát láttam már olyan kislányt aki kitesz 2-3 kisfiút és nem éppen az a kis pista típus.
Egy ovis az ovis.Ha a szülők normális nevelést adnak, akkor nem fog azon versenyezni a Bobevel, hogy melyikük szebb, mivel a gyerekben sokkal nagyobb az elfogadás mint bármelyik másik korosztályban.Siman mi szülők rontjuk el őket,meg az élet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!