Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert jobb , egy kislány? Mie...

Miert jobb , egy kislány? Miert jobb , egy kisfiú? Miert "Őt" szeretnétek inkább?

Figyelt kérdés

2021. aug. 10. 19:36
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Azért egy fiúval könnyebnek tűnik *
2021. aug. 10. 19:51
 12/27 anonim ***** válasza:
74%

Én azért akartam elsőre kislányt, mert tök komoly parám volt, hogy lesz 3 fiunk, és elmennek együtt pasiskodni az apjukkal, én meg már csak arra leszek jó, hogy várjam otthon őket a meleg ebéddel. :D

Lett egy igazi királylányom, megnyugodtam, aztán jött egy kis tomboy, és végül egy totál nem macsós fiunk is született.

2021. aug. 10. 19:54
 13/27 anonim ***** válasza:
98%
Egyik sem jobb a másiknál. Nem hülye sztereotípiákkal kell foglalkozni. Ismerek undorító lányt és fiút is, akit kedvem lenne minimum felpofozni az anyja helyett, de olyat is ismerek mindkét nemből, aki egy tünemény. Nevelés és jellem kérdése inkább milyen egy gyerek.
2021. aug. 10. 19:55
 14/27 anonim ***** válasza:
76%
A férfiakat komolyabban veszik még ma is. Ha pedig egy nő nagyon jól néz ki, sosem szabadul ki a "dugnám" sztereotípiából.
2021. aug. 10. 19:56
 15/27 anonim ***** válasza:
33%
14,el kell keserítselek azzal amivel a sógornőm is egy nap sírásba kergetett.A mai világban...a fiad is kerülhet a "dugnám" kategóriába.🤦🤢
2021. aug. 10. 20:08
 16/27 anonim ***** válasza:
52%
A lányok előnye felnőtt korban ütközik ki. A fiúk jobban eltávolodnak, kevésbé érzelmesek, kevésbé fognak keresni, mint egy lány, és ha unokáid lesznek, a fiad gyerekeknél csak másodlagos nagyszülő leszel.
2021. aug. 10. 20:19
 17/27 anonim ***** válasza:
42%

Nekem a lányommal könnyebb. A fiammal egész kicsi baba kora óta mindig volt valami amitől kicsit nehéz életünk volt. Pl, szoptatási nehézség, rossz alvó volt, rossz evő, aztán kicsit lemaradt mozgasa is, a beszéde is megkésett, aztán nehezen illeszkedett be a közösségbe, aztán kicsit figyelemhiányos is.. A lányom ehhez képest kispályás, pedig éppen dackorszakos. Nekem könnyebb vele, de lehet azért mert ő a második és már sok "újat" nem mutatott..

Mondjuk ettől még mindkettőt ugyanannyira szerettem volna. Amikor a másodikkal terhes lettem akkor talán azért kimondatlanul is jobban szerettem volna ha más nemű lesz, mint az elsoszulottem.

2021. aug. 10. 20:19
 18/27 anonim ***** válasza:
93%
El kell, hogy keserítselek én jártam apámmal focimeccsekre, amíg a bátyám odahaza főzött anyuval vagy olvasott. Nem, nem lett meleg, de az lett amit a mai napig imád, szakács.
2021. aug. 10. 20:21
 19/27 anonim ***** válasza:
77%
Hűű én addig, míg el nem kezdtük tervezni a kicsit úgy voltam vele, hogy fiút szeretnék. Aztán ez változott... nagyon lányt akartam. Mikor terhes lettem, azt mondtam, hogy ő csak kislány lehet, mert én azt akarok és nem kell fiú(bolond hormonok😅) Aztán mikor mentem uh-ra ahol kiderült a neme, úgy voltam vele, hogy úgyis kisfiú lesz, és már kezdtem beleélni magam. Aztán kiderült hogy lány lesz, na ott bőgtem örömömben. Annyira örültem hogy kislány:) azóta is a mindenem a kiscsaj. (Nyilván ha fiú lenne is szeretném😅)
2021. aug. 10. 20:22
 20/27 anonim ***** válasza:
88%

Hát láttam már olyan kislányt aki kitesz 2-3 kisfiút és nem éppen az a kis pista típus.

Egy ovis az ovis.Ha a szülők normális nevelést adnak, akkor nem fog azon versenyezni a Bobevel, hogy melyikük szebb, mivel a gyerekben sokkal nagyobb az elfogadás mint bármelyik másik korosztályban.Siman mi szülők rontjuk el őket,meg az élet

2021. aug. 10. 20:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!