Emerika név?
Figyelt kérdés
Nekem egy nagyon kedves apáca jut róla eszembe!2021. aug. 5. 20:26
11/24 anonim válasza:
Remélem nem ezt akarod a gyereknek adni...
simán szerintem is america csúfólós lenne telejsen még ha nem is azt akarnád benne látni.
12/24 anonim válasza:
Amerika jut róla eszembe, és valószínűleg másnak is az fog. Szerintem is túl erőltetett.
13/24 anonim válasza:
Azonnal az Amerika jutott eszembe róla. Szerintem kb mindenkinek
14/24 anonim válasza:
Szánalmas gagyi,mint amikor újgazdag sznobék Amerikát akarjàk angolosan mondani.
Szegény mai kölykök..
15/24 anonim válasza:
Hogy jutott eszedbe erről apáca? :D
Nekem első blikkre szintén Amerika jutott eszembe plusz erika de ha itt tartunk akkor az erika legalább szép név nem úgy mint ez. Mintha Amerika és Erika kombója lenne ami nagyon bizarr..
16/24 A kérdező kommentje:
Egy ilyen nevezetű apáca "nevelt" (kollégium) hat évig. De gondoltam arra,hogy második névnek adjuk.
2021. aug. 5. 21:46
17/24 anonim válasza:
Inkább második és elsőnek valami szebbet adjatok ha lehet!
18/24 A kérdező kommentje:
Csak sajnos nem tudom mi illene hozzá!
2021. aug. 5. 22:10
19/24 anonim válasza:
Legyen inkább Aurópa. Vagy Bfrika.
20/24 anonim válasza:
És annak az apácának az volt at adott neve? Megnéztem, latin, jelentése: derék, szóval szerintem felvett név.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!