A nőknek már nincsen türelme, meg kedve meg nem tudná felnevelni a gyermekét, vagy gyermekeit, ha 40-42-45-47-49 évesen szülné a harmadik, vagy többedik gyereket?
Figyelt kérdés
2021. aug. 5. 13:30
11/13 anonim válasza:
Itt vagyok pl. én. 25évesen szültem, legalább egyet akarok még kis korkülönbséggel. Azt gondolom két gyerekkel teljes lesz a család, ha lesz harmadik akkor még az is belefér 40éves korom alatt. Miért húznám addig az időt?
12/13 anonim válasza:
40 éves múltam és 17 hetes kismama vagyok. Nem érzem sem ingerlékenynek sem türelmetlennek magam. A kisfiam 36 évesen szültem és az óvónénik szerint a csoport legnyugodtabb, legkiegyensúlyozottabb gyerkőce. A férjem is teljesen rendben van. Terveztük a kistesót. Nekünk így jó.
13/13 anonim válasza:
A nagyanyám 40 évesen lett terhes és akkoriban szégyellni való dolog volt.
Gondolom a szex bűn, csak gyereknemzés miatt szexeljünk felfogás miatt. (Aminek lehettek igazi okai is, akkoriban nem voltak ilyen jó szűrések a 40 felettieknek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!