Harmadik baba neme?
Figyelt kérdés
Akinek az első gyereke kislány lett,a második kisfiú,mi lett a harmadik?
Harmadik babànkat várjuk.Csak kíváncsiság.😁
2021. júl. 23. 22:06
A kérdező szavazást indított:
Kislány
Kisfiù
13 szavazat
1/4 anonim válasza:
Nálunk fordított volt a helyzet, az első fiú, a második lány. A harmadik is lány lett.
2/4 anonim válasza:
Nekem nincs (nem lett) gyerekem, de fiatalon úgy gondoltam, hogy 3 gyerek lenne számomra az ideális családmodell, lány-fiú-lány sorrendben. :)
3/4 anonim válasza:
Nekem az első fiú, a második lány, a harmadik fiú.
4/4 anonim válasza:
nővérem keresztanyjának első terheség fiu,második terhesség 1 petéjü fiu ikrek, 1 női ismerősőmnek 3 szülsé 3 lány lett,másik női ismerősőmnek az első kettő lány lett a harmadik fiu,a hamadik női ismerősőmnek az első fiu lett am ásodik és harmadik kislány lett.. A családomba és rokonságba 1 meg 2 gyerekek vannak,ahol 3 baba van ott mind egy nemüek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!