Benett---Sebestyén B.
Mendel---Szabó Zsófi c.........ny gyereke
szánalmas
Noel
Utolso, te vagy a szanalmas..
Direkt nem írtam semmit kiegészítésnek. Nem tudhatjátok, hogy a harmadik kis kutyámnak, vagy egy könyv szereplőnek vagy ne adj isten tényleg a fiamnak keresek nevet. De hogy jönnek ide ilyen gusztustalan, undok emberek, mint ti?! Ha a való életben is ilyen majd én mindenről megmondom a véleményem, ha kérte valaki hanem emberek vagytok, remélem akkor nem csodálkoztok, hogy lassan egy ember se tud megmaradni mellettetek. :)
A többi normális válaszolónak köszönöm.
Ja és mindenkit jelentettem akinek olyan volt a kommentje. A cyberbullying kurvára nem divat már. Sőt az internetes bántalmazás, ugyan úgy büntetendő, mint a fizikai.
Nem vagyok érzekeny és nem hatnak meg az ilyen emberek, de igazán bele gondolhatna egy két kommentelő, hogy mit is ír le. Lehet egy hormonoktól túl fűtött anyuka gyerekének a nevét szolta le, vagy a nemrég elvesztett szerettjének a nevén élcelődik, vagy pont egy ilyen gonosz ember válasza kell, hogy elege legyen és véget vessen az élete egy ember.
Gondolkozzatok és legyetek emberségesek. Ha szeretetet adsz, azt is kapsz. Ha gyűlöletet árasztasz, akkor te várj mást vissza....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!