Mivel babás témakörben tetted fel a kérdésed, senki nem fog arra gondolni , hogy egy blökinek keresel nevet, vagy ne adj isten könyvet írsz..
Én személy szerint sosem fogom tudni megérteni mikor valaki ki ír ilyen neves kérdést.
Napi szinten van minimum 3.
9 hónapja van az ember lányának és fiának átlapozni a nevek listáját és átböngészni. 🤷♀️
A Merse mivel jobb vagy normálisabb?
Szerintem éppenséggel a Merse borzalmas, mint valami be nem fejezett név. Vagy a mese félre írva.
#18 és akkor mi van? Szerintem teljesen mindegy, hogy a százhuszadik Bence vagy a nyolcvanadik Benett esetleg az ötvenedik Mendel.
Mindig így alakulnak ki a divat nevek.A
De ha esetleg olyat ír, ami ritka vagy még nem hallottad, az is baj lenne.
Fogadjátok el, hogy a József, Norbert, Péter nevek ideje lejárt.
Olyan jó lett volna 100 évvel ezelőtt is egy ilyen fórum. Valószínűleg ott is hasonló posztok születtek volna a szüleink nevére.😂
Mi az, hogy "celebnév"? :D
Ha xy címlapsztár, instalány, focista, rádiós elnevezi yx-nek a gyerekét, akkor a sima földi halandóknak már tilos? Vagy hogy van ez a szabály? Bocsi, mikor az iskolában tanították, nem figyeltek!
És amúgy simán lehet, hogy a Kérdező fia hamarabb volt Benett, mint ahogy XY celebéknél egyáltalán gondolatban előjött a baba. Ilyenkor mi van, szaladjanak nevet változtatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!