Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Benett és Mendel név mellé...

Benett és Mendel név mellé egy harmadik fiú név?

Figyelt kérdés

2021. júl. 8. 11:18
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
94%
#20 ennél már csak az a jobb, amikor valaki szerint kutyanév. 😂
2021. júl. 9. 11:14
 22/33 anonim válasza:
91%
Az Emett az fiú vagy lány név?
2021. júl. 9. 11:29
 23/33 anonim ***** válasza:
65%
Vámpír név😂
2021. júl. 9. 11:33
 24/33 anonim ***** válasza:
62%
Dehogy tilos celebnevet adni. De azért felvállalni fel lehetne és nem kiakadni. Ezeket a neveket az adott celeb engedélyezteti és utána lehet adni, úgyhogy nem tudta volna előtte választani. Ettől függetlenül miért ne adhatná, csak nem tudom miért kéri ki magának.
2021. júl. 9. 11:43
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy ők engedélyeztetik. 😂 Biztos van olyan is, de nem az a gyakori.

Pl. Zselyke már B.K. előtt is adható volt.

2021. júl. 9. 11:53
 26/33 anonim ***** válasza:
84%
25 nem a zselyke névre gondoltam, a benett merült fel az előbb, ami szerintem nem volt adható korábban itthon.
2021. júl. 9. 12:19
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
A többesszám miatt írtam. A legtöbb már előtte is volt, csak max. nem hallottál róla.
2021. júl. 9. 12:56
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Lionel, Leonárd, Lipót, Dénes, Albert, Alfréd, Alfonz, Zsolt, Miklós, Ignác, Miron, Milton, Lénárd, Antal, Bogdán, Richár, Mátyás, Hubert, Teodor, Károly, Gábor, Árpád, Bálint, Barnabás, Nándor, Nataniel, Pongrác, Gothárd, Edvin, Máriusz, Márton, Martin, Máté, Renátó, Regináld, Szilveszter, Ludvig, Ludovikó, Florentin, Julián, Gilbert, Jusztin, Tamás, Dániel, Bernát, Aladár, Csaba, Csongor, Zsigmond, Valentin, Imre, Henrik, Simon, Alajos, László, Mihály, Péter, Gedeon, Alexander, Klaudió, Ervin, István, Xavér, János, Jeromos/Dzseremi,Dzserri/Jeri, Lívió, Fortunátó, Botond, Krisztián, Kristóf, Márk, Elek, Elemér, Zente, Zétény, Gergely/Geri/Gergő/Greg, Domonkos, Dominik, Tivadar, Vincent, Vendel, Kolos, Olivér, Brendon, Gusztáv, Ágoston, Ákos, Ábel, Lőrinc, Nikolasz, Zílió, Medárd, Előd, Menyhért
2021. júl. 9. 14:18
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Armand, Artúr, Lizander, Leon, Pelbárt, Zénó, Kventin
2021. júl. 9. 14:47
 30/33 anonim ***** válasza:
60%
Noel. Teljes a szentháromság :D
2021. júl. 12. 12:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!