21/33 anonim válasza:
#20 ennél már csak az a jobb, amikor valaki szerint kutyanév. 😂
24/33 anonim válasza:
Dehogy tilos celebnevet adni. De azért felvállalni fel lehetne és nem kiakadni. Ezeket a neveket az adott celeb engedélyezteti és utána lehet adni, úgyhogy nem tudta volna előtte választani. Ettől függetlenül miért ne adhatná, csak nem tudom miért kéri ki magának.
25/33 anonim válasza:
Dehogy ők engedélyeztetik. 😂 Biztos van olyan is, de nem az a gyakori.
Pl. Zselyke már B.K. előtt is adható volt.
26/33 anonim válasza:
25 nem a zselyke névre gondoltam, a benett merült fel az előbb, ami szerintem nem volt adható korábban itthon.
27/33 anonim válasza:
A többesszám miatt írtam. A legtöbb már előtte is volt, csak max. nem hallottál róla.
28/33 anonim válasza:
Lionel, Leonárd, Lipót, Dénes, Albert, Alfréd, Alfonz, Zsolt, Miklós, Ignác, Miron, Milton, Lénárd, Antal, Bogdán, Richár, Mátyás, Hubert, Teodor, Károly, Gábor, Árpád, Bálint, Barnabás, Nándor, Nataniel, Pongrác, Gothárd, Edvin, Máriusz, Márton, Martin, Máté, Renátó, Regináld, Szilveszter, Ludvig, Ludovikó, Florentin, Julián, Gilbert, Jusztin, Tamás, Dániel, Bernát, Aladár, Csaba, Csongor, Zsigmond, Valentin, Imre, Henrik, Simon, Alajos, László, Mihály, Péter, Gedeon, Alexander, Klaudió, Ervin, István, Xavér, János, Jeromos/Dzseremi,Dzserri/Jeri, Lívió, Fortunátó, Botond, Krisztián, Kristóf, Márk, Elek, Elemér, Zente, Zétény, Gergely/Geri/Gergő/Greg, Domonkos, Dominik, Tivadar, Vincent, Vendel, Kolos, Olivér, Brendon, Gusztáv, Ágoston, Ákos, Ábel, Lőrinc, Nikolasz, Zílió, Medárd, Előd, Menyhért
29/33 anonim válasza:
Armand, Artúr, Lizander, Leon, Pelbárt, Zénó, Kventin
30/33 anonim válasza:
Noel. Teljes a szentháromság :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!