Normalis a babanyelv akkor ha mar amugy mond szavakat is?
Figyelt kérdés
2,5 eves a kislanyom es veeeegre elkezdett beszelni eddig egyetlen szava es hangutanzoja se volt. Most van kb 10 szo amit tud. Viszont amikor nem ezeket hasznalja akkor babanyelven hablatyol. Ez normalis? Innen milyen utemben bovul a szokincs?2021. aug. 2. 14:43
1/3 anonim válasza:
Engem is érdekel a válasz.
Kisfiam is 2.5 éves, kb 2o szava van hangutánzókkal együtt. De inkább halandzsázik-mutogat. Augusztus közeoén elmegyünk beszédindító tsmt-re, hátha...
2/3 A kérdező kommentje:
Mi jarunk mar fel eve, nekunk aztem az inditotta be a beszedet
2021. aug. 2. 15:33
3/3 anonim válasza:
Az én fiam rendesen beszél, sosem volt halandzsa, 2 múlt áprilisban, de van egy két halandzsa szava újjonnan, amit vigyorogva ismételget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!