"Baby On Board" matricát érdemes kitenni a kocsira? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Ti tettetek ki ilyet? Ha igen, mi volt a célotok a matricával? Tapasztaltatok változást?2021. aug. 1. 12:26
11/24 anonim válasza:
Azért teszik ki angolul, mert a BABY mindenkinek csecsemőt vagy kisgyereket jelent, barmi is az anyanyelve, ellenben a BABA nem sok nem magyar anyanyelvű embernél jelenti ugyanazt.
12/24 anonim válasza:
A legtöbb matricán ott a baba is,szóval ha magyar,ha nem,nem hiszem ,hogy valaki nem tudná miért van az ott
13/24 anonim válasza:
Sokkoló, de én tapasztaltam. Egy évig matrica nélkül vezettem, rengetegszer jöttek a seggembe, állatkodtak.
Fél éve kint van a matrica, sokkal inkább tartják a távolságot, csak akkor előznek, ha nagyon muszáj, sokkal elnézőbbek, hogy lassabban gyorsítok fel, és óvatosabb vagyok, stb.
Persze így is vannak állatok, főleg a kamionosok akik ugyanúgy letolnak...
(Pedig általában a maximum megengedett sebességgel megyek, néha kicsit gyorsabban is, csak nem vadállatkodok.)
14/24 anonim válasza:
Privátban üzenetet író kedves embertársunk! Áruld már el nekem, hogy miből szűrted le azt, hogy "több vagyok (többnek érzem magam), mert kölyköm van?" Őszíntén érdekel... #1 voltam
15/24 anonim válasza:
Nem érdemes, senkit nem érdekel hogy gyereked van.
16/24 anonim válasza:
Nem látom értelmét, inkább nevetségessé szoktak válni azok a szülők, akik mikor végre elszabadulnak otthonról gyerek nélkül, aztán valami isteni szikrától vezérelve állat módjára mennek, a családi egyterűvel
17/24 anonim válasza:
#14 na én az ilyenek miatt nem tenném ki mint a neked író fogyatékos. Ugye tudjuk, hogy némely embertársunknak (hemzseg tőlük a gyk is) vörösposztó a gyerek. Szerintem az ilyem még direktbe le is dudàlna vagy tolna az útról.
18/24 anonim válasza:
17! Az a poén, hogy mi se tettük ki, szóval nem értem, hogy miért engem talált meg ezzel a "semmivel sem vagytok többek, mert kölykötök van" levélkével. Talán azt vette magára, hogy gyökérnek neveztem azokat, akik (függetlenül attól, hogy van-e matrica vagy nincs) nem tudnak normálisan vezetni és másokat veszélyeztetnek.
20/24 anonim válasza:
Én nem szoktam észrevenni ha valaki kirakja.
Mondjuk én normálisan vezetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!