Milyen kartyat érdemes gyűjteni. Pokemon, Yu-Gi-Oh?
Sziasztok
kérdésem a következő : gyűjteni szeretnek,de nem tudom mit erdemes. Mindenképp kártyákat szeretnék. Ti csináltok ilyesmit? Ha igen mit?
válaszokat koszonom
Am hány éves vagy? Mert 7évesen gyüjtöttem én kártyákat és 16év alatt nem lehet regisztrálni. De mindegy.
Én ilyen focis kártyákat gyüjtöttem amikén rajta van a focisok arca és mindenféle infó.
Ilyen fifás kártyák voltak. Asszem még most is árulják újságosoknál vagy éjjel nappali abckben.
A gyűjtés első sorban a szenvedélyről szól, ami az adott dolog iránt érzett szereteten, rajongáson alapul.
Avagy ezért képes valaki több százezret, akár milliókat kiadni egy kártyáért, ami amúgy nem jó semmire.
Bevételed ebből nem lesz, ebbe sokat is kell fektetni, hogy egyáltalán legyen esélyed ritka kártyához jutni, amit eladhatnál. Nem túl sanszos, hogy a nap végére termelsz profitot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!