"Baby On Board" matricát érdemes kitenni a kocsira? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Ti tettetek ki ilyet? Ha igen, mi volt a célotok a matricával? Tapasztaltatok változást?2021. aug. 1. 12:26
1/24 anonim válasza:
Nem tettük ki. A férjem óvatosabban vezet. Aki meg egy gyökér, az akkor is gyökér ha kint van a matrica vagy sem. Nem fogja érdekelni, hogy van e gyerek a kocsiba vagy nincs.
2/24 anonim válasza:
Kiraktam. Az volt a célom,hogy ne másszon bele a seggembe egy olyan aki pl 50esnél menne hetvennel. Úgy vettem észre,jobban figyelnek.
3/24 anonim válasza:
Szerintem igen.
Pl apu és férjem sokat van utakon..
Ők mondják, hogy sokkal másképp figyelnek olyankor, mint mondjuk egy tanuló vezetőnél.
Mivel sokszor elterelődhet egy gyerekkel teli kocsiban a sofőr figyelme, így nagyobb figyelmet kell fordítani rá.
Nálunk egyébként más matrica van
Anyu, apu, nagylány, és 2 fiú, de még a cica is ott van.
Ilyen
5/24 anonim válasza:
Kitettük, de sokkal inkább a magunk örömére, mint hogy bármi változást várjunk tőle. Semmilyen odafigyelést nem tapasztaltunk az elmúlt 5 évben emiatt.
6/24 anonim válasza:
Úgy tudom a mentősöknek jelzés és nem a sofőröknek.
7/24 anonim válasza:
Nekem egy kislány fog egy virágot,alatta meg a kislányom neve.Azért raktam ki mert tetszik.Ettől meg rosszul vagyok,hogy magyarországon nem lehet az a kocsira tenni,hogy baba a fedélzeten.
9/24 anonim válasza:
Lehetne csak mindenki angolul teszi ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!