Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire igaz ez???

Mennyire igaz ez???

Figyelt kérdés

Lány:

Magasan elhelyezkedő pocak

Hányinger

Elveszi anyuka szépségét

Édesség iránti vágy

Fiú:

Lejjebb elhelyezkedő csúcsos has

Kívánósság

Meghozza a szépségét,ragyogó haj,arcbőr

2021. júl. 26. 22:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%
100%-ig fiús kismamának néztem ki. Az édességet se ettem 9 hónapig. Lányom lett.
2021. júl. 27. 07:42
 12/22 anonim ***** válasza:
94%
Lanyom van. Kb 15.hétig pattanásos voltam, utána mintha kicseréltek volna. A hajam gyönyörű lett és dús. Soha egy hányingerem nem volt, semmi rosszullét. De sajnos GDM-es lettem(terhességi cukorbeteg)így diétáznom kellett, szóval utána mar nem is kívántam a "rendes" kaját. Mielőtt meg kiderült volna inkább sósat kívantam, fòleg a mekis Brutal Brutust. 🙈🙈 pocakom szép, nagy kerek lett. 🤷‍♀️
2021. júl. 27. 08:05
 13/22 anonim ***** válasza:
42%

Keresztfiammal terhesen nagyon durván megerősödött az anyja haja, soha nem volt olyan hosszú és erős.

De nem volt hányingere egy percig sem és nem volt kívánós sem 😏

Nekem a kínai naptár szerint és a szódabikarbóna teszt szerint kislány lesz 😁

Hányingerem van, pattanásaim vannak és a gyümölcsöket iszonyúan kívánom -édes (soha nem ettem gyümölcsöket, csak muszájból valamennyit a vitaminok miatt)

Persze h butaság az egész, de még két hónap, mire meg tudja mondani az orvos az eredményt, addig nem bírom ki 😄

2021. júl. 27. 08:08
 14/22 anonim ***** válasza:
68%

Van egy 2 éves fiam, illetve 30hetes terhes vagyok lánnyal.

Fiammal az első 12hetet végighánytam, most 1x nem jött vissza semmi.

Fiammal zsíros volt a hajam a napi hajmosás mellett is, tele voltam pattanással, most egész szép a bőröm/hajam

Édességet amúgy sem nagyon eszek, kívánós sem voltam sosem.

A hasam mind a kettőnél nagyon lenn van/volt.

Viszont az igaz, fiamnál jóval csúcsosabb volt a hasam.

2021. júl. 27. 09:22
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Lányomnál és a fiamnál is lejjebb ereszkedő hasam volt, egyik sem csúcsos. Hányinger, édesség utáni vágy mindegyiknél, annyi hogy a fiamnál mást is kívántam. És mindegyiknél szebb lett a bőröm és a hajam is.
2021. júl. 27. 09:40
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Két tök egyforma terhességem volt: 16. hétig hányás, állandó hányinger, csúnya, pattanásos bőr, szép dús haj, lassan növekvő szőr, mérsékelt kívánósság, kicsi, hegyes pocak, csak előrefele nőtt, hátulról nem is látszott, hogy terhes vagyok. Egy lányom és egy fiam van.
2021. júl. 27. 11:53
 17/22 anonim ***** válasza:
49%
Fiam van, a hasam csúcsos volt, oldalra nem is híztam. A hajam besűrűsödött, viszont a lábamon a szőr mintha ritkább és gyengébb lett volna. Első 3 hónapban rá sem bírtam nézni a húsra, húsundorom volt. A savanyút kivántam, főleg a savanyókáposztát. Rettenetesen sok gyomorsavam volt egész végig, azt mondták ha sok a savam akkor a babának sűrű haja lesz, de végül egy selyemhajú, feje tetején kopasz babám lett :)
2021. júl. 28. 10:12
 18/22 anonim ***** válasza:
Nettó fxság :D
2021. júl. 28. 13:07
 19/22 anonim ***** válasza:

Fiam van: Szép gömbölyű óriás pocak, ami normálisan középen helyezkedett el.( méhlepény hátsó falon tapadt.)Édességet kívántam töméntelen mennyiségben, hajam bőröm nagyon szép volt.(Mondjuk a hajam mindig is szép hosszú,dús volt.) Hányinger az elég sűrűn volt, egyszer beköszöntem a wc -csészébe is! 😀

Szóval erre nem lehet alapozni. 😀

2021. júl. 29. 11:11
 20/22 anonim ***** válasza:
Az egyik kommnetre reagálva. A haj vs sav, hányinger, gyomorégést megcáfolnám. Két terhességem volt. Az elsőnél folyamatosan savam volt, hányingerem, sokat hánytam kb az 5. hónapig. A másodiknál semmi. Se hányinger, se sav, de még csak nem is émelyegtem. Mind a kettő hosszú hajjal született. Nálam semmi összefüggés nem volt.
2021. júl. 29. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!