Mennyiri fontos légzés figyelőt venni? A bébiőr és a légzés figyelő nem ugyanaz? Ti melyiket vettétek meg és miért?
A bébiőr: hallod a babát ha másik helyiségbe vagy, vagy az udvaron. Drágábbakon látod is:)
Légzésfigyelő: JElez ha a baba nem vesz levegőt.
Szerintem akkor érdemes bébiőrt venni ha nagy a ház, külön babaszoba van,vagy kertes házban laktok.
Nekünk egyik sincs elvagyunk nélküle
Egyértelműen a légzésfigyelő fontosabb. :)
Egyébként bérelni is lehet... nem fontos megvenni..
üdv.
nem tudom milyen légzés figyelő az amiről le tud mászni a baba..,de nekünk sajnos 2-3 szor is beriasztott.nem tévesen,mert rongybaba volt a kislányom amikor bementem hozzá miután beriasztott,pedig nem volt se koaszülött,se beteg. és tényleg nem volt régen ilyen szerkezet,-pont ezért volt olyan sok a bölcsőhalál.
szóval: szerintem igenis fontos!
egészséges újszülöttnek nincs rá szüksége(régen sem volt)
igen valószinüleg ezért csökkent le drasztikusan a bölcsőhalálok száma..
Akinek szüksége lett volna rá,az (már bocsánat a mordibitásért) de nyilván nem tud már ide írni.
Drága a légzésfigyelő,de lehet kölcsönözni is.Az érzékenységével lehet játszani,ha ez jól van beállitva akkor nem riaszt tévesen.Sokan azért hiszik,mhogy téves mert mire bemennek a szobába a baba már vesz levegőt,vagy esetleg fel is ébred a sípolásra.
Én azon a véleményen vagyok,hogy inkább használom 1 évig "feleslegesen",minthogy egyetlen egyszer legyen olyan alkalom,amikor kellett volna vagy nincs.. Hozzá kell tenni,sokszor elegendő inger a sipolás,vagy gynegéden megrázás ahhoz hogy a gyerek légzése visszatérjen,viszont nem mindig. Én például egészségügyis vagyok,tudom mi a teendő ha egy csecsemőnek nincs légzése,cska azért mert sokan ezzel "érvelnek" a légzésfigyelő ellen,hogy úgysem tudod mit kell csinálni ha nem vesz levegőt..
Rengeteg dolgot feleslegesnek tartok amit piacra dobnak azért,hogy pénzt sajtoljanak ki a naív anyukákból,de a légzésfigyelő pont nem ezek közé tartozik.Drága,de csak egyszer kell megvenni,vagy kölcsönözni is lehet úgy meg mégolcsóbb.Abból még snekinek nem lett baja,hogy van,abból viszont igen hogy nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!