Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyiri fontos légzés figyelő...

Mennyiri fontos légzés figyelőt venni? A bébiőr és a légzés figyelő nem ugyanaz? Ti melyiket vettétek meg és miért?

Figyelt kérdés
én úgy gondolom bébiőrt veszek mert az olcsóbb.a légzésfogyelők iszonyú árban vannak.
2011. ápr. 21. 16:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez szerintem nem szabad, hogy ár kérdése legyen. Már ha az ember akar valamit venni mindenképpen, akkor a légzésfigyelő fontosabb a kettő közül.

Mondom ezt úgy, hogy nekünk olyan van, aminek mind a két funkciója van, Angelcare 301-es. Használtan egyébként elég olcsón lehet kapni teszveszen, vaterán, expresszen. Körül kell nézni, de tényleg életet menthet.

Nálunk sajnos volt a családunkban régebben egy bölcsőhalál, így nem volt kérdés, hogy veszünk. És mivel kertes házban vagyunk, fontos volt, hogy halljam is, ha felébredt, én meg éppen kint vagyok mondjuk a kertben.

2011. ápr. 21. 22:48
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyértelműen légzésfigyelő a fontosabb, nézz körül nálatok, hátha lehet bérelni, vagy ha megveszed akkor később el tudod adni tesz-veszen, vaterán és visszajön az árából.

2011. ápr. 22. 08:52
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekünk mindkettő van, és ma légzésfigyelőnk már jelzett. A szívem majdnem megállt, rohantam a kiságyhoz, a babám akkor kapott éppen levegő után.

Én úgy szoktam, hogy a légzésfigyelő csipogójához állítom a bébi őrt, és akár hol vagyok a lakásban, hallom, hogy csipog e. A bébiőrön keresztül hallottam meg azt is, hogy beriasztott a légzésfigyelő.

Én nem akartam légzésfigyelőt venni, ajándékba kaptuk, de mostmár csak ajánlani tudom.

2011. ápr. 22. 15:12
 14/16 A kérdező kommentje:
de egyszer nem telik ra.most bepataztam
2011. ápr. 22. 17:10
 15/16 anonim ***** válasza:

bérelj!!!!! azt havi szinten biztos ki tudod fizetni vagy vatera.7000-9000 ft-ért kapsz vagy jofogas.hu,

[link]

bérlés

2011. ápr. 22. 19:42
 16/16 anonim ***** válasza:
így van!ha egyben nincs rá annyi,akkor bérelj....
2011. ápr. 22. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!