Mennyiri fontos légzés figyelőt venni? A bébiőr és a légzés figyelő nem ugyanaz? Ti melyiket vettétek meg és miért?
Ez szerintem nem szabad, hogy ár kérdése legyen. Már ha az ember akar valamit venni mindenképpen, akkor a légzésfigyelő fontosabb a kettő közül.
Mondom ezt úgy, hogy nekünk olyan van, aminek mind a két funkciója van, Angelcare 301-es. Használtan egyébként elég olcsón lehet kapni teszveszen, vaterán, expresszen. Körül kell nézni, de tényleg életet menthet.
Nálunk sajnos volt a családunkban régebben egy bölcsőhalál, így nem volt kérdés, hogy veszünk. És mivel kertes házban vagyunk, fontos volt, hogy halljam is, ha felébredt, én meg éppen kint vagyok mondjuk a kertben.
Szia!
Egyértelműen légzésfigyelő a fontosabb, nézz körül nálatok, hátha lehet bérelni, vagy ha megveszed akkor később el tudod adni tesz-veszen, vaterán és visszajön az árából.
Nekünk mindkettő van, és ma légzésfigyelőnk már jelzett. A szívem majdnem megállt, rohantam a kiságyhoz, a babám akkor kapott éppen levegő után.
Én úgy szoktam, hogy a légzésfigyelő csipogójához állítom a bébi őrt, és akár hol vagyok a lakásban, hallom, hogy csipog e. A bébiőrön keresztül hallottam meg azt is, hogy beriasztott a légzésfigyelő.
Én nem akartam légzésfigyelőt venni, ajándékba kaptuk, de mostmár csak ajánlani tudom.
bérelj!!!!! azt havi szinten biztos ki tudod fizetni vagy vatera.7000-9000 ft-ért kapsz vagy jofogas.hu,
bérlés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!