Mennyire igaz ez???
Lány:
Magasan elhelyezkedő pocak
Hányinger
Elveszi anyuka szépségét
Édesség iránti vágy
Fiú:
Lejjebb elhelyezkedő csúcsos has
Kívánósság
Meghozza a szépségét,ragyogó haj,arcbőr
Én nem tudom értelmezni ezt a kérdést.
Velem van baj?
Mit meséljek? Magasan/lejjebb mihez képest? Kívánósság, édesség iránti vágy, mihez képest? Nem terhesen is szeretem a csokit.
2021-ben nem kéne felébredni és értelmes dolgokon gondolkodni falusi hiedelmek helyett?
Van kisfiam és kislányom is. A hasamat tekintve a fiammal hegyes, lent helyezkedő hasam volt. A lányommal jóval gömbölyűbb volt az alakja, széltében is domborodott a hasam, de ugyanúgy lent helyezkedett. Rosszullét, hányinger pont ugyanolyan volt ugyanannyi ideig. Kívánósság szempontjából is ugyanaz volt a helyzet: középidősen mustáros kenyeret ettem savanyú uborkával.
A külsőm: mindkettejükkel dúsult a hajam, eltűntek a bőrhibák, de a kislányommal kicsit megpüffedt az arcom a végére.
A lányommal semmi hányingerem, rosdzullétem nem volt.
Szép kerek poci, a hajam csodás volt, viszont pattanásos lettem.
Az ikrekkel (fiú-lány) szintén semmi rosszullét, szép terhesség. Hatalmas kerek pocak (tokától bokáig) hajam, bőröm szörnyű.
Barátnőm a kisfiával kb 6 hónapig hányt. De nagy kerek pocakja volt. Gyönyorű haja, viszont ő is pattanásos lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!