Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire igaz ez???

Mennyire igaz ez???

Figyelt kérdés

Lány:

Magasan elhelyezkedő pocak

Hányinger

Elveszi anyuka szépségét

Édesség iránti vágy

Fiú:

Lejjebb elhelyezkedő csúcsos has

Kívánósság

Meghozza a szépségét,ragyogó haj,arcbőr

2021. júl. 26. 22:54
A kérdező szavazást indított:
Igaz (fiú)
Igaz (lány)
Nem igaz (fiú)
Nem igaz (lány)
47 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik butaság
2021. júl. 26. 22:58
 2/22 A kérdező kommentje:
Meséljetek!!
2021. júl. 26. 23:08
 3/22 anonim ***** válasza:
87%

Én nem tudom értelmezni ezt a kérdést.

Velem van baj?

2021. júl. 26. 23:36
 4/22 anonim ***** válasza:
90%

Mit meséljek? Magasan/lejjebb mihez képest? Kívánósság, édesség iránti vágy, mihez képest? Nem terhesen is szeretem a csokit.

2021-ben nem kéne felébredni és értelmes dolgokon gondolkodni falusi hiedelmek helyett?

2021. júl. 26. 23:47
 5/22 anonim ***** válasza:
81%
A hasam középen volt, nem vándorolt semerre. Hányingerem sosem volt, de meg se szédültem egyik terhességem alatt sem. Soha olyan szép és sima nem volt a bőröm, mint terhesen és az egyikkel rántott húst meg csalamádét kívántam, a másikkal meg bármilyen formában elkészített halat. 2 lányom van.
2021. júl. 26. 23:52
 6/22 anonim ***** válasza:
81%

Van kisfiam és kislányom is. A hasamat tekintve a fiammal hegyes, lent helyezkedő hasam volt. A lányommal jóval gömbölyűbb volt az alakja, széltében is domborodott a hasam, de ugyanúgy lent helyezkedett. Rosszullét, hányinger pont ugyanolyan volt ugyanannyi ideig. Kívánósság szempontjából is ugyanaz volt a helyzet: középidősen mustáros kenyeret ettem savanyú uborkával.

A külsőm: mindkettejükkel dúsult a hajam, eltűntek a bőrhibák, de a kislányommal kicsit megpüffedt az arcom a végére.

2021. júl. 27. 00:21
 7/22 anonim ***** válasza:
95%
Fiam van. A 17.hétig volt hányás. A pocakom csúcsos volt. Semmit nem kívántam úgy igazán. Kolléganőm ugyanakkor kislányt várt. Kerek pocakja volt, a kávé szagától undorodott, savanyú uborkát üvegszámra ette.
2021. júl. 27. 06:47
 8/22 anonim ***** válasza:
93%

A lányommal semmi hányingerem, rosdzullétem nem volt.

Szép kerek poci, a hajam csodás volt, viszont pattanásos lettem.

Az ikrekkel (fiú-lány) szintén semmi rosszullét, szép terhesség. Hatalmas kerek pocak (tokától bokáig) hajam, bőröm szörnyű.

Barátnőm a kisfiával kb 6 hónapig hányt. De nagy kerek pocakja volt. Gyönyorű haja, viszont ő is pattanásos lett

2021. júl. 27. 06:52
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
A pocak formája attól függ, hogy helyezkedik el a baba. Semmi köze a neméhez.
2021. júl. 27. 07:21
 10/22 anonim ***** válasza:
72%
Baromság.
2021. júl. 27. 07:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!