Nagy falat lenne 20 évesen egyedül vállalni azt, hogy itthon babázok?
Kisbabánk lesz a párommal.
Nem terveztük, de ettől függetlenül nagyon várjuk és izgatottak vagyunk az új életünk miatt. Együtt élünk már 1,5 éve (a lakás az enyém).
Viszont az ő édesanyja azt szeretné, hogy odaköltözzünk hozzájuk, mert "mit kezdenék én egyedül egy gyerekkel"... És hogy ő csak 4 órában dolgozik, tudna segíteni.
Jó a kapcsolatunk és szeretem, elvagyunk mindig, ha ott vagyunk, vagy velük együtt utazunk, de azért nekem mégiscsak ez az otthonom már, ide jövünk haza. Meg én igénylem az egyedüllétet is, nem szeretem, ha 24/7 nyüzsögnek körülöttem.
Anyukám háztartásbeli, a családi házunk nagyobb is, mint a párom szüleinek a háza, régen saját emeleten volt, mégsem jöttek azzal, hogy akkor költözzünk vissza... Felajánlotta, hogy segít, amiben kérem, jönnek annyiszor, ahányszor akarom, de nekik valahogy evidens volt az, hogy maradunk a lakásban, mert már mi hárman is egy család leszünk.
A párom anyjától meg csak azt hallom, hogy mennyire hálát fogok adni, hogy ő ott lesz és tudok majd pihenni rendesen. Mikor ott vagyunk, csak ezt fújja és teljesen elbizonytalanít.
1. Az, hogy te mennyire fogod bírni, senki nem tudja. Szerintem mßg te sem, hogy mire vállalkozol...
2. Azert mert lesz egy gyereketek, miért kellene hozzájuk költözni?! Ha kell a segítség akkor menjen át
3. 20 évesen azért már nem vagy gyerek, hogy utasítgatni, istápolni, segítgetni kelljen.
Szana-szét fog kritizálni anyósod mindenért, először majd csak a baba miatt, aztán hogy a pici fiacskájáról se tudsz normálisan gondoskosni, szépen ellened fogja hangolni te meg ott leszel full egyedül és menekülnél de nem mersz majd te leszel a családszétszakító g**i.
Ha anyósod annyira akar segíteni akkor majd látogat normálisan, elötte szól, ha van kedved hozzá akkor fogadod, ha nincs akkor nem.
Ha a párodnak ez nem tetszik akkor majd menyjen vissza az anyjához
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!