29 éves vagyok, nincsen párom, elozo hossszu kapcsolatom megszakadt mert kiderult hogy ő sose akarna gyereket.
Nem vagyok elkeseredve csak igyekszem racionalisan latni a dolgokat, nem hiszem, hogy a kovetkezo 1 évben találnék partnert egesz eletemre es nem is apukajeloltet keresnek hanem társat.
Viszont nagyon szeretnék gyereket, miota az eszemet tudom.
Az se zavar ha egyedul nevelem legalabb enyem minden döntés. Ilyenkor el lehet menni spermabankba?
Anyagi korlátaim szerencsere nincsenek, sok a passziv jövedelmem es van támogató csaladom, hugom is most várandós.
2020. szept. 16. 15:53
1/10 anonim válasza:
Elmehetsz nem akadály semmi amit felsoroltál.
2020. szept. 16. 15:54
2/10 Carragher_x válasza:
Biztos lehet tenni az ügy érdekében. Ugyanakkor nem érdemes.
2020. szept. 16. 15:55
3/10 A kérdező kommentje:
A másik amit gondoltam, Bar nagyon kockázatos hogy valaki szimpatikus, intelligens alkalmi kapcsolatnál nem védekezni. (Az apukának nem mondanám el)
2020. szept. 16. 15:57
4/10 anonim válasza:
Nekem egy nagyon támogató férjjel és hatalmas szerető családdal is nagyon nehéz neha itthon egy hasfájós, alig alvó csecsemővel. Néha sikítani tudnék, annyira nehéz és magányos érzés tud lenni. Szóval családdal sem egyszerű, én egyedül nem bírnám. Jól gondold meg. Az alvásmegvonás rettenetes dolgokat tud művelni. Ha valaki nem segítene be hetente pár órát már a pszcihiatrián lennék. De te ismered magad, te tudod. És igen, vannak kva jó napok, percek, pillanatok is, de sajnos az ellenkezője is akad és azon is túl kell jutni.
2020. szept. 16. 16:00
5/10 Carragher_x válasza:
3) Szóval a saját becsípődésed miatt a gyerekedén kívül egy férfi életét is tönkretennéd. Igazán felelős felnőtt vagy te...
2020. szept. 16. 16:00
6/10 anonim válasza:
Várj még!
Ha már 40 elmúltál volna, azt mondanám esetleg menj a spermabankba.
De 29évesen szerintem még van időd találni egy megfelelő apát. Ennyi idősen már nem hosszú évekig járnátok, mint tiniként v.a huszas évek elején. Ha minden klappolna, úgyis jönne a gyerek hamar.
Egy gyereknek igenis kell apa. A legjobbat szeretnéd megadni neki, nem? Akkor ne foszd meg egy apától.
Nem vall felelősségteljes gondolkodásra, h. csináltatsz egy idegennel..
2020. szept. 16. 16:07
7/10 anonim válasza:
Ha majd a gyerek megkérdezi ki volt az apja, mit mondasz neki? Az igazat vagy hazudsz neki?
2020. szept. 16. 16:17
8/10 anonim válasza:
Én nem tenném. Én sosem vállalnék gyereket apa nélkül. De ismerek olyant, aki megtette. Megvannak.
2020. szept. 16. 17:21
9/10 anonim válasza:
Varj meg. Egyelore nem vagy elkesve. Add meg az utolso eselyt is magadnak! Aztan ha nem jon semmi meg 7 ev mulva se vagy elkesve
2020. szept. 16. 18:13
10/10 anonim válasza:
Szerintem ha úgy gondolod menj el és kérdezd meg a lehetőségeket, utána át tudod jobban gondolni a dolgokat, de ha ugy érzed ne hagyd hogy lebeszéljen róla bárki, a védekezés nélküli szexet viszont szerintem ne... Sok betegség el lehet kapni ne kockáztass, és jó ha van segítség hidd el nehéz de gyönyörű dolog :) de mérlegelned kell a lehetőségeid. De egy 29eves felnőtt érett nő vagy mindenképp gondold át, de biztos vagyok benne, hogy nem fejjel a falnak mennél. Sok sikert kitartást kívánok, és ha ugy érzed mielőbbi boldog babázást😊
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!