Hogy adhatnak ilyen nevet egy gyereknek hogy Dzseránó meg Tirzánia?!
Figyelt kérdés
Épp néztem a közelben születő babáknak a neveit puszta kíváncsiságból,de nagyon elborultnak tartom,hogy egy magyar vezetéknév mellé egy "Delani"Vagy éppen Ahari vezetéknév mellé Amira Amarilla?!2021. júl. 21. 13:55
1/13 anonim válasza:
Általában a két véglet adja a leghülyébb nevet a gyereknek: az ostoba aljanép és az orrát fennhordó újgazdag sznob.
A kettő közti réteg kb megmarad a normális neveknél.
2/13 anonim válasza:
Nem értem, mi a kérdés, mit szeretnél tudni pontosan? A kérdésbe bújtatott felháborodásra nem lehet érdemben válaszolni. Ez így értelmetlen.
3/13 anonim válasza:
4/13 anonim válasza:
Én már a dupla vezeték és dupla keresztnevet sem értettem, pedig van aki még azt is tudja cifrázni…
5/13 anonim válasza:
És olyat hogy Berill vagy Benett? Miron vagy Mirella, Milla? A Norina meg Narina, Nerina, Lorina nevekről nem is beszélve.
6/13 anonim válasza:
Azt hiszik, minél ritkább, cifrább nevet adnak a gyereknek, annál különlegesebb, okosabb szebb lesz. Elég primitív hozzáállás.
7/13 anonim válasza:
Elég sok ciki név van, mégis rengetegen adják
Most komolyan hogy nevezheti valaki a gyerekét Evoletnek vagy Narának? Nem gondolnak bele hogy szerencsétlennek ezzel a névvel kell élnie?
8/13 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal.
3-asra annyit, hogy egyébként az egy cigány kisfiú. És már nem is csodálkozunk annyira. :-))))
1-es tökéletesen megfogalmazta a névválasztás mozgatórugóit.
9/13 anonim válasza:
Egyébként az egy eltűnt kisfiúról szóló cikk. Túlzásnak tartom, hogy teli pofával röhögünk rajta… elég lett volna ha a nevet írja le mondjuk és nem linkeli a cikket. Kevésbé lett volna paraszt a hozzászólás.
10/13 anonim válasza:
2 A kérdések többsége bujtatva van valamibe. Nincs jelentősége, ugyanúgy kérdés ez is, mint a többi. Ha nem tetszik, akkor továbbgörgetsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!